Sipulikeitto. Resepti. Kiitos.
Kommentit (4)
Kakkosen resepti vaikuttaa suht samanlaiselta mita itsekin kaytan ja tosiaan lisaisin timjamia ja valkosipulia. Itse kaytan myos jauhoja ja viinia, tilkka brandya antaa kanssa lisaa makua. Ja sipulin leikkaan yleensa ohuiksi viipaleiksi, siis ensin sipuli puoliksi ja sitten ohuita viipaleita.
Tarkeaa on antaa sipulin karamellisoitua, se antaa keitolle parhaan maun. Keiton tekeminen kestaa kauan mutta on sen arvoista.
Jopa ranskalainen mieheni pitaa tasta reseptista ja ranskalaiset on tunnetusti aika tarkkoja ruoastaan
http://www.makuja.fi/reseptit/ranskalainen-sipulikeitto/
jättäisin pois vehnäjauhot ja lisäisin mausteeksi timjamia ja rosmariinia ja hieman valkosipulia
viini ei tarvita
Eli pakastepussi kaadetaan kuumaan veteen ja maustetaan. Ei vois keitonteko olla helpompaa.
ja siellä pari reseptiä myös
http://www.vauva.fi/keskustelut/alue/2/viestiketju/1769182/sipulikeiton…