Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

sanokaa nyt hitto (leipomisesta)

Vierailija
18.12.2012 |

Jos lukee että vatkaa sokeri ja voi vaahdoksi, pitääkö se voi sulattaa hellalla vai olla vain huonesula?



Mariannekakkua leipoisin, mutta tuo ei ole selvinny.



Kiitos!

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
18.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sulanut voi ei vaahtoudu.

Vierailija
2/2 |
18.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siinä siis vika. Sulatin ja ensin ei vaahtoutunu kunnolla, toisella kerralla vaahtoutu, mutta juoksettu kun lisäsin kermaviilin.



Huomena onnistun varmasti!



ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yhdeksän neljä