Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten maustat porkkanalaatikon?

Vierailija
12.12.2012 |

Nyt jakoon se kaikkein taydellisin porkkanalaatikkoreseptisi! Itse en pida muskottipahkinasta, onko muita maustamisehdotuksia? Miten siita saisi vahan erilaisen, mutta maistuvan? Haluan kayttaa ohraa riisin sijasta.



Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
12.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

saanut ohraa kypsäksi vaikka laatikko hautui tuntikausia siellä sun täällä.

Vierailija
2/6 |
12.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Talteen porkkanoiden keitinvettä, mannasuurimoita, loraus siirappia, suolaa, voisulaa, valkopippuria hieman.

Pinnalle hieman korppujauhoa ja voinokareita.

Haudutan uunissa 3-4h matalalla lämmöllä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
12.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko kukaan tehnyt sillai, etta ei olekaan ensin kypsentanyt porkkanoita ja sitten soseuttanut, vaan raastanut raakana puuron sekaan ja sitten hautumaan uuniin?

Vierailija
4/6 |
12.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

1kg valmista porkkanasosetta, 3/4 dl mannasuurimoita, 1tl suolaa, 1-2 rkl siirappia, 1,5 dl kermaa, 1 dl maitoa ja voi laittaa yhden kananmunan jos haluaa. Päälle korppujauhoja ja voinokareita, laitan vähän myös kanelia.

Minä tykkään todella paljon tästä. Riisiä inhoan ja muita en ole koskaan edes kokeillut. Mun mielestä tässä tulee porkkanan oma maku hyvin esille, yksinkertainen maku, ei tarvi mitään voimakkaita muskotteja siihen.

Vierailija
5/6 |
12.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

kärjelliset. Makeaa laatikkoa, jossa pieni terävyys.

Vierailija
6/6 |
12.12.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Talteen porkkanoiden keitinvettä, mannasuurimoita, loraus siirappia, suolaa, voisulaa, valkopippuria hieman.

Pinnalle hieman korppujauhoa ja voinokareita.

Haudutan uunissa 3-4h matalalla lämmöllä.


Kuohukerma nimittäin.

Ja nimenomaan sitä makua saa sillä, että on sitä ehtaa kermaa ja ehtaa voita.

t. sama

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kuusi kuusi