Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kokkaustaitoiset! Kysymyksiä vuonankaalista!

Vierailija
25.11.2012 |

Käytetäänkö vuonankaalista vain pikkuruiset lehdet? Otetaanko siis jokainen lehti erikseen salaattiin? Vai pidetäänkö ne ryppäässä?



Mitä kaikkea vuonankaalista voisi tehdä?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
25.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos isoja juuria, niin ne voi katkaista, mutta pikku juuret voi syödä. Ne pitää myös pestä.



Vuonankaalia käytetään ihan salaatin tavoin. Keski-Euroopassa saa tosi tuoretta vuonankaalia ja se on talvikauden salaatti. Sitä ei ole kesällä. Sitä olen saanut muiden salaattien seassa, ihan pelkästään, mutta myös pekoni-paistettu sipuli-viinietikka-öljy mössön kanssa (olisko ollut jotain leipäpaloja myös mukana).

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän seitsemän yksi