Mistä johtuu että oikeassa korvassa kuuluu koko ajan sydämen syke?

Vierailija

Verenpaine on koholla. Voiko liittyä siihen?

Kommentit (14)

Vierailija

Olet väsynyt tai verenpaineesi on koholla (niinkuin kerroitkin) tai molemmat. Kuulet varmaan sydämesi lyövän ihan tasaisesti, joten ei hätää.

Kun olet verenpainepotilas, tilanteen pitäisi olla sulle tuttu. Älä siis hätäänny turhasta.

Vierailija

Ilmenee varsinkin silloin, jos hartia ja niska on jumissa. Olen kuvitellut näillä asioilla olevan joku yhteys. Verenpaineen pitäisi olla ok.

Vierailija

verenpaineeni on ollut koholla vasta pari mittauskertaa, joten ei minua ole vielä diagnosoitu verenpainepotilaaksi. Tosin lääkäri sanoi, että olisi määrännyt heti lääkityksen jos olisin tupakoitsija. Pelästyin aika kovasti. Alapaine oli jotain 100 ja yläpaine 142.

Vierailija

Kesti viikon verran. Jostain muusta syystä kävin pian sen jälkeen lääkärissä, joka ei uskonut mua. Sanoi vain, että ehkä se jossakin asennossa maatessa voi vähän kuulua, jos on oikein hiljaista. Ei uskonut, kun sanoin, että kului ihan toisen kanssa jutellessakin pystyasennossa keskellä päivää.

Vierailija

Mulla oli kans tuota vähän aikaa sitten, mutta vasemmassa korvassa. Humisi ja syke kuului. Luulen että se johtui hartioiden jumimisesta, koska kävin pari kertaa sen jälkeen hierojalla ja oireet loppuivat.

Vierailija

Justhan sanoin, että se jyskytys oli ainoa oire. Ja tuntui pahiten juuri makuuasennossa, kun yritti nukkua.No, pistäydyin sitten työterveyshuollossa kysymässä, että mikä mättää, ja antibiooteillahan siitä sitten selvittiin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat