Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Glöginkeitto induktioliedellä??

Vierailija
11.11.2012 |

Tuli vaan mieleeni, kun perinteinen liesi vaihtumassa induktioon. Kuinka nopea se oikein on?



Kuinka glögi saadaan kuumaksi, muttei kiehuvaksi (ettei ne promillet häviä...)?



Nykyliedellä siis pidän lämmön nelosessa ja odottelen, että höyrystyy kuumaksi ja ennen kiehumispistettä otan pois. Lämpeneekö se glögi induktiolla oikeanlämpöikseksi heti vai onko siinä pieni viive; jossa juuri vaara keittää se ja ennen tätä ei olliisi ollut edes lämmintä juotavaksi?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
11.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oikein piti hieraista silmiään, että joku ihan oikeasti voi miettiä tuollaista!! =))

Vierailija
2/3 |
11.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nopea se on, esim vesi kiehuu paljon nopeampaa kuin vedenkeittimessä, joten vedenkeitin on turha.. Ja glögiä voit lämmittää myös sillä 4 induktiossakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
11.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se vaan tapahtuu paljon nopeammin

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yhdeksän neljä yksi