Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Spagetti carbonara - sitäkin näköjään Knorrin pussina. MIten vaikeaa voi olla..???

Vierailija
10.11.2012 |

Miten vaikeaa sitäkin on itse tehdä??? Luulisi, että on aika sama vaiva keittää spagetti ja heittää sekaan pekonit ja munakerma. Kuka helevetti noita ostaa, mahtaa maistuakin ihan järkylle!

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
10.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

noita pusseja. kun rahat oli lopussa, keitin vain makaroonia ja maustoin tuollaisella pussilla

Vierailija
2/10 |
10.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tuleeko muuta mieleesi?

( Oletko sinäkin muuten lääkäri, niinkuin joka toinen mammapalstalainen? )

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
10.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muutamassa minuutissa valmista pikaruokaa,sopii tiettyihin tilanteisiin

Vierailija
4/10 |
10.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muutamassa minuutissa valmista pikaruokaa,sopii tiettyihin tilanteisiin

Hyi helvetti! Sulla ei ole makuaistia. Sen carbonaraan tekemiseen meneekin varmaan vartti, että onhan se kamalan pitkä aika... Kyllä on ihmisellä kiire.

Vierailija
5/10 |
10.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Carbonara yksi helpoimmista ja nopeimmista arkiruoista, ja ihan hirrveän hyvää.

Vierailija
6/10 |
10.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nuo pussipastat säilyvät jopa yli vuoden kuivakaapissa. Niitä on kätevää siellä pitää muutamia, niin mies tai lapset voivat tarvittaessa tehdä itselleen. En minäkään niistä niin välitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
10.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valmisruoissa on se hyvä puoli, että joskus tarttuu mukaan jotain uutta, jota ei muuten olisi tullut mieleenkään tehdä. Ja saapa samalla käsityksen, millaista lopputuloksen tulisi olla, jos ei koskaan ennen ole maistanut.

Ja on mukava, että noissa riittää vaihtelua. Mulla kai eniten tulee käytettyä valmiita pusseja mökillä, kun ei ole sähköä.

Vierailija
8/10 |
10.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

kestää täsmälleen yhtä pitkään kuin pastan keittäminen. Sillä aikaa kun vesi kiehahtaa, pilkotaan pekonit, raastetaan juusto ja erotellaan keltuaiset ja valkuaiset. Lämmitetään pannu.

Täytyykin katsoa mitä siinä Knorrin pussissa on - miten tuollaisesta pastasta saa pussiruokaa?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
10.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Valmisruoissa on se hyvä puoli, että joskus tarttuu mukaan jotain uutta, jota ei muuten olisi tullut mieleenkään tehdä. Ja saapa samalla käsityksen, millaista lopputuloksen tulisi olla, jos ei koskaan ennen ole maistanut. Ja on mukava, että noissa riittää vaihtelua. Mulla kai eniten tulee käytettyä valmiita pusseja mökillä, kun ei ole sähköä.

"saapa samalla käsityksen, millaista lopputuloksen tulisi olla"

Ei saatana, Knorrin limapasta antaa käsityksen, millaista sen TULISI olla :D

Vierailija
10/10 |
10.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta esim. reissueväänä varmaan menee, jos ei ole esim. kylmätiloja joissa säilytellä pekoneita sun muita.