Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mistä nakeista/makkarasta paras keitto?

Vierailija
01.11.2012 |

Mitä muuta laitat keittoon?

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
01.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

On parasta.



http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/199283/Makkarakeitto%20Habanero/



Saa ainakin kesällä. Koeta pyytää kauppiasta tilaamaan.

Vierailija
2/14 |
01.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

sekaan lisäksi lihis, potut ja hernemaissiporkkana niin vot lähtee nälkä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
01.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

nakeista a-luokan Atrian nakit on herkullisia.

Vierailija
4/14 |
01.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

hätätapauksessa muukin siskonmakkara kelpaa.



Huom. Ei kuitenkaan ne valmiiksi kypsytetyt siskonmakkarapallukat! Käsittämätön tuote, kypsä raakamakkara O_o

Vierailija
5/14 |
01.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

http://www.kivikylan.fi/etusivu/ajankohtaista/testimenestysta_taas_wanh…



lisäks perunaa,sipulia,keittojuureksia ja liha/kasvisliemikuutio.

Mausta oman maun mukaan esim.tomaattipyreellä,persiljalla tms.

Vierailija
6/14 |
01.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

lisäksi perunaa, porkkanaa, sipulia, lanttua/palsternakkaa ja selleriä. Persiljaa ja voi laittaa myös valkosipulia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
01.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tosin mulla on se ongelma, että en tykkää makkarasta yleensä ja chorizo ehkä on se vähiten makkaramainen makkara.



Muuta? Perunaa, juureksia, sipulia, mahdollisesti paprikaa ja vähän tomaattia. SUolaa, pippuria, timjamia, meiramia.

Vierailija
8/14 |
01.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

tänään syödään , Korpelaa on



lisäsi perunoita, liemivalmistetta, keittojuureksia, päälle persiljaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
01.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

minusta keittoruuista tulee parasta kun perunat pilkotaan tarpeeksi pieniiksi kuutioiksi ja lisäksi samalla lisätään yksi pieneksi silputtu sipuli liemeen samalla kun lisätään perunatkin!



Ja Aromattia lisään vielä liemeen mukaan, sen jälkeen kun olen lisänyt nakit/siskonmakkarat. Tuo liemeen vain lisää makua.



Tykkään että liemi ei maistu vain laihalta litkulta, vaan oikeasti maistuu niiltä nakeilta ja keittovihanneksilta, eli maukas liemi.



Ja yhden max kaksi extralihaliemikuution laitan kattilalliseen (koska en halua että liemi maistuu vain lihaliemeltä)

Vierailija
10/14 |
01.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

...nakeista tulee mautonta soppaa. Sitten tarvii jotain Aromattia (natriumglutamaattia), että saa muka makua.



Eli raaka-makkaraa sen olla pitää. Meilläkin on tänään siskonmakkarasoppaa ja huomenna kanssa.



Liemeen saa kivasti makua laittamalla joukkoon juuriselleriä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
01.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja uskollisesti pilppuan kaikki keittovihannekset itse (yleensä lanttua, porkkanaa, juuriselleriä, palsternakkaa, sipulia ja tietysti perunoita), koska se vaan maistuu mielestämme paremmalta kuin valmiit keittojuurekset. Teen aina ison keiton ja käytän koko makkarapaketin, vaikka meitä ei ole kuin 2 - 3 syöjää. Minusta kestää hyvin lämmittämistä, paremmin kuin normi nakkikeitto.

Vierailija
12/14 |
01.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

koko perheen suosikki. Teettekö muuten kirkaslientä vai laitatteko maitoa? Meillä on perinteenä maitopohja. Nam!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
01.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muuta:

Perunaa, sipulia, valkosipulia, chiliä, porkkanaa lanttua, selleriä, laakerinlehtiä, mustapippuri, maustepippuri, valkopippuri, suola.

Vierailija
14/14 |
01.11.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

koska mä laitan keittooni Hk:n sinistä.