Vierailija

Lyhyestä virsi kausi. Meillä oli juhlat ja vieraita ja tuli ehkä nosteltua maljoja tavallista enemmän. Vieraiden lähdetyä mies oli jotenkin erityisen halukas, kulki perässä puristelemassa ja työnsi erektiotaan pyllyäni vasten kun siivosin pöytää. Tätä jatkui niin ärähdin että että tänäänhän en enää tosiaankaan jaksa, ja niin mies pudotti housunsa ja alkoi P A N N A pöydällä ollutta käpykakkua. Kysyin että onko mies seonnut mutta tämä vain jatkoi panemista sanomatta mitään, ähisi ja silitti toisella kädellä kakun pintaa. Siinä vaiheessa riitti ja menin kylpyhuoneeseen itkemään. Nyt mies nukkuu humalaansa pois. Siis voi itku, voiko ihminen  seota ilman mitään ennusmerkkejä?

Sivut

Kommentit (49)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Mahtava tarina! :D Nosta tosiaan se raiskattu kakku miehen eteen aamupalapöytään. Ei miehesi seonnut ole, keksi vain uuden tavan vittuilla. Olisithan sinäkin kauniimmin voinut hänet torjua.

Hassuahan tuo nyt vain oli, Ap hyvä! Humalaisen miehen päähänpisto :) Parempi vaihtoehto varmaan sinunkin mielestäsi kuin jos mies olisi lähtenyt panemaan naapurin Sannaa...?

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla