Jos et syö pastaa, etkö syö myöskään bolognesekastiketta?
Kommentit (14)
kastikkeen ilman suurusta ja sille lisukkeeksi vaikka ratatouillen tyylisen kasvishässäkän tai kukkisgratiinin. Tai vaikka uunijuureksia
koko perhe. Hyvin harvoin tehdään perunan tai spagetin kanssa kun on niin mautonta.
Soosin voi syödä myös sellaisenaan -esim Baskimaassa on ihana ruoka Axoa jossa liha on silputtua (ei jauhettua) ja kypsennetään paprikan kanssa.
Joskus saatan tehdä kastikkeen, jossa on jauhelihaa, sipulia, tomaattimurskaa ja porkkanaraastetta, ja syömme sitä sitten ihan sellaisenaan. Noin (reilu) puolet siis on kasviksia. Lisukkeena vielä salaattia.
koska pidän siitä. Laitan uuniin esim. kesäkurpitsasiivuja/mitä tahansa juuressiivuja, kastike päälle, tomaattia ja juustoraastetta.
koska pidän siitä. Laitan uuniin esim. kesäkurpitsasiivuja/mitä tahansa juuressiivuja, kastike päälle, tomaattia ja juustoraastetta.
että tämä on sata kertaa parempaa, kuin mauton pastamössö.
koska pidän siitä. Laitan uuniin esim. kesäkurpitsasiivuja/mitä tahansa juuressiivuja, kastike päälle, tomaattia ja juustoraastetta.
että tämä on sata kertaa parempaa, kuin mauton pastamössö.
niin spagetin kuin perunoidenkin kanssa. Ketsuppia saa sitten kukin syöjä laittaa oman maun mukaan.
yleensä höyrytetyn kukkakaalin kanssa. Liioittelematta sata kertaa parempaa kuin pastan kanssa.
yleensä höyrytetyn kukkakaalin kanssa. Liioittelematta sata kertaa parempaa kuin pastan kanssa.
Lol! Pikkaisen kuulostaa siltä, että yrität vain uskotella itseäsi kuvittelemaan noin. Onnea valitsemallasi tiellä. ;)
ja uuniperunoiden kanssa, nam, juustolla kuorrutettuna!
en laita juuri koskaan pastaa ja jos laitan, niin laitan sitä vain muulle perheelle. Mulla on keliakia ja gluteenittomat pastat ovat minusta ihan hirveitä. Meillä arkipuheessakin puhutaan pastakastikkeesta mutta sitä syödään riisin kanssa. Joskus harvoin teen perunamuusia pastakastikkeen lisukkeeksi.
jauhomössöjen suurkuluttajat eivät tunnu ymmärtävän, että jonkun mielestä kasvikset maistuvat oikeasti hyvältä.
Teille sitä onnea pitäisi toivottaa, että joskus oppisitte syömään oikeata ruokaa jauho- ja sokerihöttöjen sijaan.
Säälittävää elämän kapeutta.
Pakko kysyä, kun olen itsekin keliaakikko, enkä ymmärrä tätä: Oletko maistanut Semperin spagettia? Mielestäni ihan samanmakuista kuin miltä muistelen tavis-pastan maistuneen, ja niin ovat monet ei-keliaakikotkin sanoneet. Pitää keittää runsaassa vedessä, ettei mene mössöksi.
Hinta tosin on aika suolainen, mutta ei sitä yhdelle ihmiselle tarvii kovin paljoa keittää.