Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pitääkö täytekakun kostutukseen tuleva vaniljamaito keittää ensin?

Vierailija
21.09.2012 |

Vai voiko käyttää sellaisenaan?

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
21.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei tarvi. Maitoa ja vaniljasokeria.

Vierailija
2/4 |
21.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
21.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

jos kyse on jostain venäläisestä tilamaidosta, jonka puhtauteen ei voi luottaa. Luultavasti et ole sellaista mistään löytänyt, joten suomalaista turvallista maitoa voit käyttää keittämättä.

Vierailija
4/4 |
21.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaniljatangosta tulee enemmän makua kun keitetään ja maidon makukin vähän muuttuu. Ehkä säilyy paremmin. Tässä nyt perustelua, jos kuitenkin joku väittää, että pitäisi keittää.