Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Äh. Teen omenahilloa. Kuuluuko sen olla tosi löysää?

Vierailija
11.09.2012 |

Tein ohjeen mukaan. 2kg omenoita, keitin tosi vähässä vedessä. Muussasin ja laitoin kilon hillosokeria ja kiehutin uudestaan. Ja on edelleen ihan älyttömän löysää, ei sitä hilloksi voi sanoa.



Keitänkö lisää vai kiinteytyykö?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
11.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta omppuhillo on kyllä aika valuvaa, riippuu varmaan paljon omenien vesipitoisuudesta (lajikkeesta).

Vierailija
2/2 |
11.09.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ku ohjeissa yleensä on 1kg niin 3dl sokeria. Minusta omenahillosta tulee aina aika löysää ei niin hillomaista kun kaupasta ostettu esim.mansikkahillo. Kyllä varmaan jäähtyessä jähmettyy enemmän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla