Lue keskustelun säännöt.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Alue: Aihe vapaa
Äh. Teen omenahilloa. Kuuluuko sen olla tosi löysää?
11.09.2012 |
Tein ohjeen mukaan. 2kg omenoita, keitin tosi vähässä vedessä. Muussasin ja laitoin kilon hillosokeria ja kiehutin uudestaan. Ja on edelleen ihan älyttömän löysää, ei sitä hilloksi voi sanoa.
Keitänkö lisää vai kiinteytyykö?
Kommentit (2)
ku ohjeissa yleensä on 1kg niin 3dl sokeria. Minusta omenahillosta tulee aina aika löysää ei niin hillomaista kun kaupasta ostettu esim.mansikkahillo. Kyllä varmaan jäähtyessä jähmettyy enemmän.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Alue: Aihe vapaa
mutta omppuhillo on kyllä aika valuvaa, riippuu varmaan paljon omenien vesipitoisuudesta (lajikkeesta).