Lue keskustelun säännöt.
Voiko itse keitettyä hilloa säilyä muuten kuin lasipurkissa?
02.09.2012 |
Sain ison määrän marjoja, joista ajattelin keittää hilloa tänään. Minulla ei kuitenkaan ole yhtään lasipurkkia.
Pitäisikö pakastaa marjat ja odottaa niin kauan, että lasipurkkeja tulee vai voinko säilöä hillon muuten?
Kommentit (2)
koska sen voi steriloida ja sulkea ilmatiiviisti ja välttää siten pilaantumisen. Pakastaminen on tosiaan toinen vaihtoehto, kaipa ne jääkaapissakin säilyy jonkin aikaa niinkuin kaupan hillot.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Ja tietysti hilloa voi säilöä myös ilmatiiviisti esim. minigrip-pussissa, käyttöönotettaessa siirrät sen sitten johonkin helpompaan astiaan.