Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sieniasiantijat auttakee! Ostin torilta sieniä, kantarelleja

Vierailija
29.08.2012 |

ja jos teen niistä nyt kastikkeen, niin pitääkö mun käsitellä niitä sieniä jotenkin ennen sitä? Ohjeissa lukee "putsaa sienet" mutta siis kun ihan siisteiltä nuo näyttää. ja joo, oon tosi tyhmä sienten kanssa!

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
29.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos niissä on paljon hiekkaa tai roskia niin sitten harjataan puhtaaksi. Harvoinpa täytyy sitäkään tehdä. Voit käyttää ihan sellaisenaan jos näyttävät puhtailta.

Vierailija
2/6 |
29.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis mullat ja ötökät pois, niin se riittää. Sen kun vaan palastelet tai revit ne pannulle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
29.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

älä huuhtele vedessä, ettei hienot aromit mene hukkaan veden mukana. Sitten vain pilkot veitsellä ja alat paistaa ohjeen mukaan voin ja sipulin kanssa.

Vierailija
4/6 |
29.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä olen sen verran tarkka että putsaan aina sienet ennen paistamista. Mulla on sellainen pullasuti, millä harjaan ne ja tarvittaessa halkaisen sienen jotta saan harjattua sieltä röpelöistä ne roskat. Aina niihin jotain neulasia on jäänyt.

Vierailija
5/6 |
29.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä olen sen verran tarkka että putsaan aina sienet ennen paistamista. Mulla on sellainen pullasuti, millä harjaan ne ja tarvittaessa halkaisen sienen jotta saan harjattua sieltä röpelöistä ne roskat. Aina niihin jotain neulasia on jäänyt.

eikä ainakaan syödessä ole mitään huomannut että roskia on. Revin kyllä sienet yleensä pannulle käsin ja siinä vaiheessa ainakin isommat roskat varmaan tippunee pois ennen pataan joutumista.

Vierailija
6/6 |
29.08.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kanttarellit pitää paistaa ekaksi yksin, niin että vesi haihtuu, sitten vasta lisäät voin ja sipulisilpun.