Kenia

Vierailija

Hei, olemme pohtineet talvelle 2013 matkaa Keniaan, mutta etenkin miestäni arveluttaa maan turvallisuus. Onko maa turvallinen paikka? Tarkoitus ei ole poistua kovin kauas "turistialueelta", mutta retkeily ja tutustuminen paikalliseen ravintolakulttuuriin kiinnostaa. Millainen hintataso ravintoloissa on ja onko ravintoloita monia? Mietimme all inclusive vaihtoehtoa ja siksi tätä pohdin. Mielipiteitä / kokemuksia?

Kommentit (12)

Finnmatkat
Seuraa 
Liittynyt24.5.2010

Hei!Asiakkaiden turvallisuus on Finnmatkoille ensijaisen tärkeää emmekä järjestä matkoja alueille, joilla on turvatonta. Tietoa matkustusturvallisuudesta eri maissa löydät Ulkoasiainministeriön sivuilta http://formin.finland.fi.Finnmatkojen valikoimaan kuuluu paljon mielenkiintoisia retkiä Keniassa. Mikäli teitä kiinnostaa retkeily ominpäin, suosittelen kysymään vinkkejä oppailtamme paikan päällä.Diani Beachin ja Mombasan rannikon ravintolatarjonta on vähäistä ja suosittelenkin varaamaan All Inclusiven. Mikäli kuitenkin syötte jossakin paikallisessa ravintolassa, maksaa pizza noin 6 euroa, kevyt lounas 6 euroa ja päivällinen noin 12 euroa.Toivottavasti saat myös muilta lukijoilta matkavinkkejä!KesäterveisinSusanna/Finnmatkat

Vierailija

All inclusiven saa edullisemmin kun reissun Thaimaahan. Mistä se johtuu? Mikä tekee FFF tasoisista hotelleista keniassa edullisempia kuin Thaimaassa?

Vierailija

aikalailla oli varoituksia (enemmän kuin thaimaa).

ei edes suositeltu alle 6v lapsille.

taitaapi olla turvallisempaa ja terveellisempää valita thaimaa..

Finnmatkat
Seuraa 
Liittynyt24.5.2010

Hei,Matkojen hinnat vaihtelevat paljon mm. kysynnän mukaan, jonka vuoksi mainitsemanne hintaero onkin saattanut yllättäen syntyä. Useimmiten Kenian matkat ovat nimittäin ajankohdasta riippuen jonkin verran hintavampia kuin Thaimaan matkat.On totta, että mm. suuresta rokotusmäärästä, erilaisesta bakteerikannasta ja infrastruktuurin, kuten teiden, vaatimattomasta kunnosta johtuen Kenia ei ole paras mahdollinen lomavaihtoehto pienille lapsille. Valitsemalla lapsiystävällisen hotellin (esim. Blue Star Tiwi Beach) ja noudattamalla oppaan ohjeita lomailu kouluikäisten lasten kanssa Keniassa onnistuu. Kannattaa kuitenkin huomioida se, että olot Keniassa ovat Thaimaahan verrattuna paljon vaatimattomammat.Ystävällisin terveisin,

Mimmi/Finnmatkat

Vierailija

Hei

Ulkoministeriö on laittanut matkustustustiedotteen 3.12.2012 " Matkustamista teitse Mombasasta Likoniin ja Dianiin on toistaiseksi syytä välttää mahdollisten levottomuuksien vuoksi. Levottomuuksia voi syntyä 50 000 ihmisen häätämisestä Waitiki Farm -alueelta Likonissa oikeuden päätöksellä. "Onko helmi- ja maaliskuussa Kenia turvallinen ja voiko matkatoimiston järjestämille Safari- ja Mombasan retkille turvallista mennä?

Finnmatkat
Seuraa 
Liittynyt24.5.2010


Hei!Kenian Mombasassa sekä Dianissa on rauhallista. Ulkoasiainministeriön suositus on julkaistu 3.12.2012, mutta kohdehenkilökuntamme on vahvistanut, ettei alueella ole ilmennyt levottomuutta.

Tällä hetkelläkin matkailijat nauttivat lomastaan ja osallistuvat myös järjestetyille safareille turvallisin mielin.Mukavaa uutta vuotta!Ystävällisin terveisin

Terhi/Finnmatkat

myynti@finnmatkat.fi

Finnmatkat
Seuraa 
Liittynyt24.5.2010

Hei!

 

Tällä hetkellä Finnmatkoilla ei ole asiakkaita eikä henkilökuntaa Keniassa. Talvikauden ensimmäinen lento on 23.12.2013. Seuraamme tilannetta lomakohteessa ja noudatamme aina ulkoministeriön suosituksia. Tämän hetken tiedon mukaan talven matkat voidaan järjestää normaalisti.

 

Keniassa on syytä noudattaa suurempaa varovaisuutta kuin perinteisemmissä lomakohteissa. Esimerkiksi rannoilla eikä maanteillä kannata liikkua pimeän aikaan ja myös arvokkaammat korut ja tavarat on syytä jättää kotiin.

 

Itse lomailin Keniassa viime talvena ja kokemus oli yksi upeimmista ja mieleenpainuvimmista. Ihmiset ovat todella ystävällisiä, safari on yksi elämäni parhaista kokemuksista ja säähän on aivan ihana.

 

Ystävällisin terveisin

Susanna/Finnmatkat

 

myynti@finnmatkat.fi

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat