Mitä riisiä itsetehtyyn lihapiirakkaan?
Siis siihen 80-luvun suosikkiin, jossa kahden lehtitaikinan välissä riisiä ja jauhelihaa. Kaapist löytyi risottoriisipaketti, mutta en kuolemaksenikaan muista minkälaista se on koostumukseltaan (meillä ei juuri riisiä käytetä).
Kommentit (5)
Olen muuten aina tehnyt "perus"riisistä ja kironnut, kun ne karkaa :)
Olen muuten aina tehnyt "perus"riisistä ja kironnut, kun ne karkaa :)
Joo, mulle kävi samoin, kunnes kerran vahingossa huomasin että puuroriisi sopiikin paljon paremmin lihapiirakan täytteeksi.
Ja muuten, se täyte (riisi-jauheliha-keitetty kananmuna tms) pysyy vielä paremmin kasassa jos siihen sekoittaa yhden raa'an kananmunan. Hyvää ruoanlaittoa, mulle tuli tässä nälkä!
Nro 2
keitettyä en, koska en itse tykkää keitetyistä kananmunista muualla kuin munavoissa :)
Mutta puuroriisikauppaan siis
ap
ja massaan lisätään raakaa kananmunaa niin johan on kiinteää.
Risottoriisi käy ihan hyvin, samoin kuin puuroriisi. Täyte pysyy paremmin lehtitaikinalevyjen välissä. Jasmiiniriisikin sopii, kaikkein huonoimpia ovat irtonaiset (täysjyvä)riisit, aikamoinen sotku syödessä...