Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Neuvokaa, miten saan pannarin onnistumaan!

Vierailija
15.07.2012 |

Sadeilta, koko päivän on lueskeltu ja töllö ei kiinnosta. Jos tekisi pannaria.



Mulla epäonnistuu pannari AINA. Siitä tulee sellainen likilaskuinen, litteä ja usein keskeltä raaka levy.



Miten pannari onnistuu? Neuvokaa, kiltit!

Kommentit (14)

Vierailija
1/14 |
15.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

kun älysin syylliseksi ravattoman maidon. Jos ei ole rasvaisempaa maitoa, niin lisään vähän muuta rasvaa sekaan.



Oma ohje:

1 l maitoa (miel. punaista)

4 munaa

6 dl vehnäjauhoja (mieluiten vielä korvaan osan ohralla)

1 tl suolaa

1 rkl sokeria



200 astetta, n. 20 min.

Vierailija
2/14 |
15.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

rivolta, mutta kunnolla munaa! Unohda ne parin munan ohjeet, tuo neljä on hyvä! Ja tosiaan "punaista" maitoa tai kevytmaitoa ainakin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/14 |
15.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja ne munat pistetään viimeiseksi. Munat laitetaan kerralla ja taikinaa pyöräytetään muutaman kerran, ei vatkata. Annetaan turvota ja sekoitetaan varovasti.

Vierailija
4/14 |
15.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

eli 4 munaa

litra kevyt maitoa

sokeria noin 1-2dl

vaniljasokeria pari tl

jauhoja 6-7dl

suolaa 1tl

voita reilusti sulatettuna,vaikkapa 2-3dl

Kyllä tulee hyvää,ei kevyttä mutta herkullista. Voi syödä ilman hillojakin.

Vierailija
5/14 |
15.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Punaseen maitoon ja taikinan pitää turvota n. tunti.



Laitan pellin aina uuniin kun uuni on kuuma, siis tyhjänä. Sitten 2 rkl voita pellille ja uuniin, siihen asti että voi kunnolla sulaa, ei pala kuitenkaan. Voi kallistellaan sitten koko pellin pohjalle.

Kaadan taikinan sitten kuumalle pellille.

Käännän pellin n. 15m kohdalla ja takas 15 min.

Vierailija
6/14 |
15.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

kun ne pannarin kupruilevat kohdat on reilusti tummia. Ja siihen menee yleensä kauemmin kuin ohjeessa on sanottu.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/14 |
15.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jauhoja sitten joku 5 dl. Sokeria 2 rkl ja suolaa vajaa 1 tl. Munia 3-4.

Anna seistä pellillä n. 10 min ennenkuin saksilla leikkaat.

Vierailija
8/14 |
15.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos pannarilla herkuttelee kannattaa tehdä just tolla reseptillä. Sitä mä ainakin käytän. Ja joskus jopa kermavaahto ja hilloa päälle, vaikka on tosi herkullista ihan naturel.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/14 |
15.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Eli: 2 munaa, 4dl maitoa, 2dl vehnäjauhoja, 1/4 tl suolaa ja rasvaa uunivuoan (halk.25cm) voiteluun. Uuni 225 astetta, ja taikinan annettava turvota rauhassa min.10 minsaa. Keskitasossa 20-30min. Lähemmäs 30min menny meidän uunissa. Aina on onnistunut, ja olen ihan rasvattomaan maitoon tehnyt. Tästä tosin tulee vaan 4:lle. :)

Vierailija
10/14 |
15.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos pannarilla herkuttelee kannattaa tehdä just tolla reseptillä. Sitä mä ainakin käytän. Ja joskus jopa kermavaahto ja hilloa päälle, vaikka on tosi herkullista ihan naturel.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/14 |
15.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/574/Maailman%20paras%20pannukak…



Tästä tulee tosi hyvää, kun laittaa voita 75 g ja sokeria 1 dl.

Vierailija
12/14 |
15.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

8 dl maitoa

4 dl vehnäjauhoja

2 munaa

1/2 tl suolaa

50 g voita



Uuni 200 astetta, voi pellille ja kuumaan uuniin niin, että sulaa ja hieman ruskistetaan. Taikina (turvotettu 15 min) kaadetaan päälle, paistetaan 45 min.



En voi sietää sokeria pannaritaikinassa, mun mielestä tällä ohjeella tulee ihan täydellinen. Pannarin syön usein pelkän sokerin kanssa, tai sitten hillolla.



Ja taidankin tehdä huomenna pannaria :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/14 |
15.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

8 dl maitoa

4 dl vehnäjauhoja

2 munaa

1/2 tl suolaa

50 g voita

Uuni 200 astetta, voi pellille ja kuumaan uuniin niin, että sulaa ja hieman ruskistetaan. Taikina (turvotettu 15 min) kaadetaan päälle, paistetaan 45 min.

En voi sietää sokeria pannaritaikinassa, mun mielestä tällä ohjeella tulee ihan täydellinen. Pannarin syön usein pelkän sokerin kanssa, tai sitten hillolla.

Ja taidankin tehdä huomenna pannaria :)

Vierailija
14/14 |
15.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sokeria ei tarvita kuin kork. 1/2 dl. Rasvaa vain 2 rkl ja munia 2 lisää.

<a href="http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/574/Maailman%20paras%20pannukak…" alt="http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/574/Maailman%20paras%20pannukak…">http://www.kotikokki.net/reseptit/nayta/574/Maailman%20paras%20pannukak…;

Tästä tulee tosi hyvää, kun laittaa voita 75 g ja sokeria 1 dl.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi viisi kuusi