Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Parhaat herukka ja omena säilöntävinkit!

Vierailija
04.07.2012 |

Teetkö mehua vai hilloa vai pakastatko? Kerro parhaat vinkit!! Omana vinkkinä kerron että mustaherukkaa kannattaa pakastaa pieninä survospusseina (noin 2dl), niistä tekee herkullisia rahkoja ja sitä voi myös sekoittaa esim lettukestien mansikkahilloon vähentämään (valmis)hillon makeutta.

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
04.07.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sokeria säästelemättä, jotta säilyvät hyvin tavallisessa kellarissa. Ne käytetään sitten sellaiseen, johon muuten tulisi lisättyä sokeria: kakuntäytteeksi, puuron tai viilin kanssa, rahkaan, paahtoleivän päällä, kiisseliin.



Jos makeutta tuntuu olevan liikaa, voi lisätä pakastemarjoja.



Kokeile myös sekoituksia ja mausteita, esim. omena+puolukka on hyvä yhdistelmä, tai lisää purkkiin pala vaniljaa tai kanelia tankona.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla