Muita joilla laihdutus kuuri menossa?

Vierailija

Täällä paino maanantaina 76,4 ja tänäaamuna 72,9! pituutta siis löytyy 162cm ja tavoite on aluksi 65kiloon päästä ja sit 62.itse syön 3 nutrilett pirtelöä aamulla,välipalaksi ja iltapalaksi lounaalla ja päivällisellä kurkkua,salaattia,raejuustoa ja tonnikalaa. kalorit on pysyny 650-800kcal välillä.onko muita jotka laihduttavat tällä hetkellä?

tai ovat joskus nutrilett pirtelöillä muunmuassa laihtuneet.

Sivut

Kommentit (18)

Vierailija

olen saanut myös eri firman pussikeitoilla 2 viikossa 5kg pois. Mutta nesteitähän ne suurin osa on, ja tulee heti takaisin, jos kuurin jälkeen alkaa vanhoihin ruokatottumuksiin :/Joten tarkkana pitäisi olla!Nyt tuntuu, että tämän 5 kilon jälkeen ei enää paino tahdo tippua vaikka jatkan kuuria.

Vierailija

pituutta 167 ja painoa 62 ei siis mitenkään hirveesti kiloja mutta vatsan seudulle kertynyt makkaroita niin vähän haluaisin kiinteytya jos saisi pudotettua tuohon 54 tuntuu vain ettei millään kilot lähde.. itse olen miettinyt noita nutrilet pirtelöitä mutta pitävätkö todella nälän loitolla?

Vierailija

niinhän ne on nesteitä, mut oon niin tyytyväinen että eedes niitä on lähtenyt tuon verran, nyt oon syöny siis 3 kertaa päivässä pelkästään nutrilett mansikka pirtelöä.

itsellä siis aiemmin se ongelma että söin kerran päivässä ja sitten karmeen ison annoksen.

nyt opettelen tuota ruoka rytmiä :)paljon sulla on mitat ollut kun 2viikossa viitisen kiloa?mulla vuos sitten kun olin nutrilett keitto,patukka,pirtelöö paketilla 6 päivää tippu koko ajassa yhteensä 1,6kiloa :ovaikka samat mitat ja nyt on 3 päivässä pudonnut 3,5 :)

Vierailija

Lainaus:

pituutta 167 ja painoa 62 ei siis mitenkään hirveesti kiloja mutta vatsan seudulle kertynyt makkaroita niin vähän haluaisin kiinteytya jos saisi pudotettua tuohon 54 tuntuu vain ettei millään kilot lähde.. itse olen miettinyt noita nutrilet pirtelöitä mutta pitävätkö todella nälän loitolla?
Muutaman päivän päästä pirtelödieetin aloittamisesta keho menee ketoositilaan ja se vie näläntunteen pois.

Vierailija

ite oon ollu vaikka millä dietillä,kaalikeitto,nutraus,karppaus yms. ja näillä pirtelöillä eka kerta että ei minkäään näköistä nälkää ole ollu koko aikana vaikka esim tänäänkin kävin tunnin kävelemässä ja tunnin pyöräilemässä.ainut miinus oli maanantaina heikohko olo joka loppu sen päivän aikana.

Vierailija

kaverilla oli lähtö tilanne 80kiloa 170cm pitkä.

3 viikkoa pirtelöillä ja paino 65kiloa.

enpä usko että 15kiloa nesteitä vaan lähtee :D tunnin lenkin kävi päivittäin.

Vierailija

on 175cm / 82kg lähtötilanne ja nyt on siis 77 kg, johon paino on sitten jäänyt... nyt ei ole pariin päivään tippunut yhtään vaikka en syö mitään muuta kuin pussikeitot.

Vierailija

Ylipainoa on yli 30kg.Laihduttamisessa apuna on kiloklubi.fi, jonne merkkaan syömiseni ja liikunnan.Pyrin syömään terveellisesti mutta riittävästi. Minulla on kerran päivässä välipalana fast - palautumisjuoma, muuten syön ihan normaalisti tavallista ruokaa. Pyrin pitämään kalorit 1600 kcal paikkeilla. Perunat, leivät ja puuron jätin pois, ja lisäsin ruokavaliooni proteiinia. Syön perunan sijasta mm kukkakaalia ja parsakaalia. Keitän ne höyryssä samalla kun muulle perheelle perunat.Aloitin laihduttamisen viikko sitten. Mitään dramaattista ei ole tapahtunut, ehkä kilon verran aamupaino nyt vähemmän. Mutta en odotakaan mitään radikaalia monen kilon pudotusta, koska on tarkoitus, että paino myös pysyy poissa "laihdutuskuurin" jälkeenkin, enkä palaisi enää entiseen.Söin aiemmin melkein joka pv jotain herkkua, kuten sipsiä tai suklaata, jätskiä meni myös paljon.. Lisäksi liikunta oli lähes nollassa, ei ihme että lihoin!! Nyt olen viikon sisällä liikkunut joka pv, lähinnä pyöräillyt, sekä ihan polkupyörällä ulkona (äsken 45 minsaa/10 km) että sisällä kuntopyörällä.Tavoitteeni on, että ensi kesänä kehtaan mennä bikineissä rannalle, tänä kesänä en taida kehdata.. Ja että kaapissani olevat vaatteet mahtuisivat minulle jälleen.Välitavoitteitakin on, syksyyn mennessä jos saisin reilun viisi kiloa pois, jouluun mennessä lisää 10 kg pois ja loput n. 15 kiloa sitten ensi kesään mennessä.Tsemppiä meille kaikille laihduttajille!!

Vierailija

Lainaus:

paljon vettä juonut päivään.

ite näitten pussien aikaan juonut sen 2-2.5litraa päivään vähemmäks jos jää tulee päänsärky
tulee kyllä juotua paljon enemmän kuin normaalisti. Aina kun syön jotain, juon myös vettä. myös kun juon kahvia, juon siinä rinnalla vettä (tosin join aiemminkin kahvini näin). ja lisäksi juon lasillisen silloin tällöin, ja kun tulee nyt liikuttuakin enemmän, juon liikunnan jälkeen lasin vettä. määrää en osaa sanoa, mutta uskoisin, että tuolla 2-3 litran hujakoilla mennään.t. vastaaja nro 11, se 30 kiloa ylipainoa

Vierailija

itsellä tavoitteena olla tällä "pirtelö,rahka,tonnikala,raejuusto" dietillä max 3 viikkoa jonka jälkeen välipalana ja iltapalana ottaisin pirtelön ja aamulla puuro, lounas ja päivällinen kotiruokaa.ihmeen hyvin on lähtenyt käyntiin, jääkaappiin ostin pelkät sallitut syötävät niin ei rupea mikään "kielletty" siellä himottamaan :)takana varmaan 10 eri laihdutus yritystä, ja kyllä tää on helpoin ollut tähän asti.tsemppiä kaikille laihduttajille!Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat