Lue keskustelun säännöt.
Mitä teen lantusta?
20.06.2012 |
Laitan lohen uuniin ja ajattelin tehdä lantusta jotain lisäkettä mutta miten? Paistanko lohkoja pannulla? Laitanko uuniin?
Kommentit (2)
tulee muuten aivan ihana pyttipannu! Näin ohi aiheen... Kuutioi lanttu ja kuullottele öljytilkassa kypsäksi (ottaa aikaa eli ei ole niin nopeatekoinen kuin perunaversio), kun lantut on lähes kypsiä, lisää sipulit ja makkarat, suolaa ja mustapippuria. Nam! Paljon parempaa kuin perunasta :P
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Pese, kuori ja kuutioi lanttu. Laita kuutiot uunivuokaan. Sitten tee kastike/marinadi oliiviöljystä, hunajasta, rosmariinista (tai muista yrteistä), viinietikka- tai sitruunamehutilkasta, valkosipulista, jos haluat, suolasta ja pippurista. Sekoita kastike/marinadi lanttukuutoiden joukkoon. Kypsennä uunissa nion 200 asteessa, kunnes lanttukuutiot ovat kypsiä.