Keksi jauheliharuoka, jonka voi valmistaa yhdellä...
...paistinpannulla :D
Minä aloitan, jauheliha-pizza-munakas.
Eli jauheliha paistetaan, maustetaan ja pannulle lisätään tilkka tomaattimurskaa ja viipaloituina tomaatti. Mausteeksi mm. Oreganoa. Päälle kaadetaan munakas-seos, jossa mukana suolaa, mustapippuria ja juustoa raasteena.
Paistetaan munakas kypsäksi kannen alla hauduttaen.
Muita?
Kommentit (7)
Kansi kyllä helpottaa.
Mutta siis makaronimössöä syntyy ihan tosta vaan.
Tero
ruskistetaan jauheliha, lisätään haluttuja raaka-aineita, esim. perunakuutioita ja vihanneksia, kypsennetään ja maustetaan, voi lisätä jotain nestettäkin, jos tahtoo. Ja juustoraastetta.
Voihan tuo olla pyttipannukin.
Eli jauhelihaa, tomaattimurskaa, spagettia, vettä, haudutetaan kypsäksi.
makaronilaatikko: ota vuoka johon laitat raa'at makaronit+jauhelihan+mausteet, möyhi sekaisin ja mitä lienee nestettä laitatkin, laita n.2cm yli seoksen pinnan.
Peruajauhelihalaatikkon uunissa
chiliconcarne
keitto ymym
Jauheliha kypsyy nopeasti ja sitä ei tarvi kypsentää ennen uuniin laittoa, raaka jauheliha myös kosteuttaa ruokaa kypsyessään, nesteet vaan jää suoraan ruokaan eikä haihdu pannulle.
Maustaminen on se juttu eli täytyy muistaa aika tarkoin mitä ja minkäkin verran tykkää laittaa, uuniruokaa on hankalampi maustaa jälkikäteen, tokin sekin onnistuu muttei ehkä ole niin mielekästä...
Mäkin teen usein jauheliha-makaroniruoat, padat, paistinpannulla. Mitäpä tuota sotkemaan monia astioita.
Ruskista jauhelihat pannulla ja sekaan suikaloidut kasvikset/ pakastekasvissuikaleet.
Mausta mielesi mukaan.