Rippilahja pojalle?

Vierailija

Mitä antaa rippilahjaksi pojalle? Kyse on erittäin läheisestä sukulaislapsesta, astioita saa tädeiltään. Raha on poissuljettu, koska siskolleen annoimme aikanaan korun ja haluaisimme tällekin antaa jotain muuta kuin kylmää käteistä. Vanhemmat eivät osanneet vinkata mitään ja poika itsekään ei ole esittänyt toiveita. Jotain kivaa ja persoonallista olis kiva keksiä. Lahjan arvo sais olla noin 50 euroa, ihan maksimissaan 70.

Kommentit (8)

Vierailija

Meidän poika tykkäs paksusta ranneketjusta (vaikka sai kaksi, niin tykkäs ja käyttää molempia). Tykkäs myös leathermanista, varmasti tarpeellinen ja säilyvä lahja.

Vierailija

kori pojallekin? Esim. Kalevalakorulla on miehille sopivia koruja. Jos poika siis koruja pitää.Entäs kynttilänjalka, maljakko tms sisustusesine?Lahjakortti korukauppaan, levykauppaan, kirjakauppaan?Hienosti muuten ajateltu, ettei rahaa pojalle kun ei tytöllekään ostettu. Liian usein tytölle kerätään astioita ja silitysrautoja, kun poika saa lahjat rahana.

Vierailija

Mä en mitenkään pysty ajattelemaan että 15v poika tykkäis kynttilänjalasta tai maljakosta riparilahjaksi.Mieheni oli saanut ihan liikaa lakanoita riparilahjaksi eikä tosiaan osannut niitä vielä silloin arvostaa. Ylppärilahjaksi ehkä, mutta jos on menossa heti inttiin, niin ei se oman kodin sisustaminen tunnu pojille vielä silloinkaan ajankohtaiselta.Lainaus:

kori pojallekin? Esim. Kalevalakorulla on miehille sopivia koruja. Jos poika siis koruja pitää. Entäs kynttilänjalka, maljakko tms sisustusesine? Lahjakortti korukauppaan, levykauppaan, kirjakauppaan? Hienosti muuten ajateltu, ettei rahaa pojalle kun ei tytöllekään ostettu. Liian usein tytölle kerätään astioita ja silitysrautoja, kun poika saa lahjat rahana.


Vierailija

Monta hyvää ehdotusta, kiitos :)

Tuo puukko kaiverruksilla osui ja upposi, sankari nimittäin on innokas eränkävijä. Täytyy vaan vanhemmilta varmistaa, ettei ole ennestään samanlaista.

Vierailija

Olisiko harrastuksiin liittyvää kirjaa, tai juurikin eränkäyntiin tms liittyen esim. laadukas monitoimilinkkari olisi minullekin tyttönä aikoinaan ollut mieluisa lahja. Lahjakortti sopivaan liikkeeseen (kännykkäliike/harrastusliike/urheiluliike) tai liput johonkin tapahtumaan/retkikohteeseen jonne voitte mennä yhdessä?

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat