Ketä kaipaat elämääsi juuri nyt?

Vierailija

Puuttuuko jotain, vai onko joku ihminen kadoksissa.Mitä kaipaat ja miksi.

Sivut

Kommentit (48)

Vierailija

Tai siis sellaista jonka ajattelin olleen paras ystävä, joka mulla on ikinä ollut. Olin väärässä, hän ei halunnut kuulla minusta.

Vierailija

kaipaa ihmistä, jonka kanssa olisi kiva vanheta yhdessä ja kirjoitella päivittäin kokien jotain yhteenkuuluvuutta ja turvallisuutta, ollen kuitenkin pois näköpiiristä.Sellaista jonka ystävyyteen voisi luottaa aina.

Vierailija

No, ystävät on ystäviä.

Äitiäni, joka kuoli pari vuotta sitten. Jätti meidät liian aikaisin.

Miestä, johon ihastuin, mutten uskaltanut sitä kertoa hänelle. Vapaana on edelleen, mutta minä en enää.

Vierailija

Asun kaukana kaikista tutuista, onneksi kohta pääsee muuttamaan lähemmäs. Mutta onhan tässä jo ehditty eriytyä :( Alustavasti olen kesästä jutellut ihmiselle, jota pidän parhaana ystävänäni. Hänenkin juttunsa olivat sitten mm. tupareihin liittyn luokkaa "katotaan jos oon maisemissa"... Jaa... :(

Vierailija

Kaipaan hyvää äitisuhdetta nykyisen tilalle. Äiti siis on, mutta ei häntä minun elämäni aidosti kiinnosta. Vaan sen varran, että voi sit kertoa muille "mun kuulumisia". Lapsiani tapaa harvoin, eikä ole luonut heihin kunnolla suhdetta, vaan pitää heitä lähinnä rasittavina. :o(

Vierailija

En itselleni, vaan lapselleni mummoksi ja äidilleni lapsenlapsiksi. Hän olisi varmasti ihana mummo ja olisi onnellinen nähdessään miten hienoja muksuja olen saanut tehtyä... :)Äiti kuoli nelikymppisenä.

Vierailija

omaa biologista lasta, sillä haluaisin kokea äitiyden. Toiseksi eniten kaipaan sosiaalisempaa elämää ja kolmanneksi eniten vähintään 300 000 euroa rahaa asunnon hankkimista varten pääkaupunkiseudulta.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat