Olen 166cm/55kg

Vierailija

Käytän zaran farkkua koko xs ja h&m kokoa 25. Paidoista kokoa 34/36. Tunnen itseni lihavaksi ja näytän omissa silmissä siltä. Missä vika? Suhtaudun normaalisti ruokaan, joten mitään syömishäiriötäkään tämän ei pitäisi olla.. Itsetuntoni on kuitenkin normaalin hyvä, ainoastaan oma kroppa ällöttää.

Sivut

Kommentit (21)

Vierailija

Mä kyllä juoksen. Juoksen 2-4krt/vko 4-10km lenkkejä. Muu liikunta on sitten hyötyliikuntaa tai kävelyä ja lapsen kanssa ulkoilua..

Vierailija

...naisen ulkonäkö kuitenkin vähän muuttuu lasten saamisen ja iänkin myötä, vaikka paino pysyisi samoissa lukemissa. Liittyisikö siihen?

Vierailija

Lihavahan sinä et ole, eli siinä suhteessa kehonkuvasi on vääristynyt, mikä on syömishäiriöissä tyypillistä. Millainen "normaali" suhtautumisesi ruokaan on?

Vierailija

...mieti hetki tätä...Sinä et ole lihava, etkä voi siltä näyttääkään.Syömishäiriö oireilee juuri niin, että oman ruumiin kuva vääristyy. Kokee itsensä lihavaksi, vaikka ei olekaan.Terapia voisi auttaa.

Vierailija

Syln normaalisti 3-4krt/pvä kotiruokaa, töissä salaattia. Itsetuntoni on hyvä, en mieti mitä muut ajattelevat kropastani, itse vaan inhoan sitä. Onneksi kasvoni ovat ok. En vaan ymmärrä mistä tämmöinen oman kuvan vääristyminen on saanut alkunsa..

Vierailija

ja mieti mitä tahtoisit kropastasi muuttaa, etsi mieluummin paljon hyviä puolia.jos se johtuu "epäsopusuhdanteista" niin aina voit liikunnalla kehoasi muokata.

Vierailija

kroppaasi vain lainana. Lainatavara ei ole itse valittua, eikä muuten kroppasi periaatteessa muutenkaan ole. Ole ylitse kroppasi ja keskity henkiseen puoleen.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat