Laitoin lohta graavautumaan. Tykkään siitä ihan
sikana. Ruisleivän päällä, nam! Miten graavilohta voisi hyödyntää/ jatkojalostaa muussa ruoan laitossa?
Kommentit (12)
ei kypsennä kalaa. Graavikala on raakaa kalaa.
Itse graavaan aika usein. Voi syödä niin monen muun ruoan kanssa.
Josjäisi yli niin tekisin lohilaatikkoa.
sikahyvää kiusausta.
iso, että siitä riittää vaikkapa ehdottamaasi kiusaukseen ;) ap
että mausteliemessä liottaminen ei kypsennä kalaa. Graavikala on raakaa kalaa.
sitä ei lioteta missään mausteliemessä?
sen päällä käväisee jotain? Suola kyllä kypsentää kalan, mutta suolaa täytyy olla reilusti ja kalan täytyy antaa kypsyä vähintään kolme vuorokautta.
No joka tapauksessa kuvitellaan kalan kypsyvän siinä, että,sen päällä käväisee jotain? Suola kyllä kypsentää kalan, mutta suolaa täytyy olla reilusti ja kalan täytyy antaa kypsyä vähintään kolme vuorokautta.
Kolme vuorokautta suolassa ja suolaa niin että kala on sen peitossa. Ei kala itsestään kypsy.
vai sitä norjalaista antibioottipaskaa?
Mä tykkään syödä sitä myös liharuoan ja sienisalaatin kans (jouluna varsinkin)