Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miksi juustokakun pinta halkeili sen jälkeen

Vierailija
05.04.2012 |

kun otin pois uunista? Annoin siis jäähtyä vuokassa.

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
05.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paljon munia jne?

Se johtuu juurikin siitä koostumuksesta, itse en tykkää yhtään kys juustokakkuversiosta, ei ole hyvää.

Vierailija
2/7 |
05.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole koskaan tehny paistettavaa juustokakkua.ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
05.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta juustokakusta ei tule hyvää jos siinä on munia ja rahkaa ja ne aiheuttaakin myös sen pinnan halkeamisen.

Rahkakakut, piirakat yms ovat eri asia kuin juustokakku, mulle.



-2-



http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptit/24161-juustokakku-mansikkakastikkee…

Vierailija
4/7 |
05.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

viimeisesta Pirkasta. No kai se syödyksi tulee kuitenkin :) ap

Vierailija
5/7 |
05.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja yhtään ei halkeillut pinnasta ja tosi hyvää oli :) Vähän kyllä sovelsi täytettä, kun rahkapullia oli tehnyt edellisenä päivänä ja sitä täytettä oli jäänyt reilusti yli - käytti sen siis tuohon ja ainesosien suhteet ei varmaankaan menneet ihan ohjeen mukaan.

Vierailija
6/7 |
05.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

pitää ottaa pois uunista niin, että se on keskeltä juuri ja juuri hyytynyt, eli ei saa kypsyä liikaa. Pitää siis jäädä hieman kosteaksi siksi, että jäähtyessään vielä jähmettyy lisää, joten voi siksi haljeta. Eli hieman ennemmin pois uunista ensi kerralla. Halkeamakohdan voit muuten peittää vaikkapa jollain hyydykekuorrutteella tms.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
05.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta juustokakusta ei tule hyvää jos siinä on munia ja rahkaa ja ne aiheuttaakin myös sen pinnan halkeamisen.

Rahkakakut, piirakat yms ovat eri asia kuin juustokakku, mulle.

-2-

<a href="http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptit/24161-juustokakku-mansikkakastikkee…" alt="http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptit/24161-juustokakku-mansikkakastikkee…">http://www.pirkka.fi/ruoka/reseptit/24161-juustokakku-mansikkakastikkee…;