Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tykkään suklaasta, mutta se ei vain sovi kaikkeen, suklaacroisantit

Vierailija
02.04.2012 |

on ihan kamalia. Noita jogurtteja en ole uskaltanut edes kokeilla, ajatuskin puistattaa.

Kommentit (17)

Vierailija
1/17 |
02.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ällöttää ajatuskin suklaacroissantista. Jotkut makeat täytteet kyllä minusta sopii croissantiin kuten kermavaahto ja mansikkaviipaleet tai vaikka crema pasticcera mutta suklaa, jaiks. Mitähän ne vielä keksii, salmiakkicroissant?

Vierailija
2/17 |
02.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

suklaa itsessään ei :)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/17 |
02.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan parhaita. Oletko edes maistanut?

Vierailija
4/17 |
02.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ihan parhaita. Oletko edes maistanut?

Niitä jogurtteja en, croisantia kyllä.

En aio kyllä maistaakaan. Pidän enemmän raikkaista, en usko, että suklaajogurtti on raikkaan makuista.

Vierailija
5/17 |
02.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sekä lapset että aikuiset. Ei syödä mitään suomalaisten kuivaa ruisleipää.



Asutaan Zurichissä.

Vierailija
6/17 |
02.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

siis limppua kovalla kuorella ei voita mikään

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/17 |
02.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pan au chocolat on sitä varten, että on suklaata. Saispa sitä herkkua Suomestakin, aijai... Miksi, oi miksi täällä ei voi olla samanlaisia ihania leipomoita kuin etelämpänä Euroopassa?! Niin herkullisia vaaleita sämpylöitä, croissantteja ja kaikkea! Aaaaa!

Vierailija
8/17 |
02.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tosin Lidlin tuoreet suklaacroissantit ovat siitä hyviä, ettei taatusti tee mieli mitään makeaa sen jälkeen, kun sellaisen vetänyt naamariin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/17 |
02.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pan au chocolat on sitä varten, että on suklaata. Saispa sitä herkkua Suomestakin, aijai... Miksi, oi miksi täällä ei voi olla samanlaisia ihania leipomoita kuin etelämpänä Euroopassa?! Niin herkullisia vaaleita sämpylöitä, croissantteja ja kaikkea! Aaaaa!

Suomessa sämpylätkin ovat sellaista höttöä, täällä niissä on rapea kuori. Amutuorena syödään voilla ja marmeladilla tai sitten schokocroissanteja.

t. Zurichistä

Vierailija
10/17 |
02.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pan au chocolat on sitä varten, että on suklaata. Saispa sitä herkkua Suomestakin, aijai... Miksi, oi miksi täällä ei voi olla samanlaisia ihania leipomoita kuin etelämpänä Euroopassa?! Niin herkullisia vaaleita sämpylöitä, croissantteja ja kaikkea! Aaaaa!

Suomessa sämpylätkin ovat sellaista höttöä, täällä niissä on rapea kuori. Amutuorena syödään voilla ja marmeladilla tai sitten schokocroissanteja.

t. Zurichistä

Mä niin kaipaan noita rapeita sämpylöitä, viimeksi sain niitä viime kesänä Saksassa. Aivan ihania. Suomalaisten sämpylöiden päällä marmeladikin on lähinnä huono vitsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/17 |
02.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sekä lapset että aikuiset. Ei syödä mitään suomalaisten kuivaa ruisleipää.

Asutaan Zurichissä.


kenen on ihan pakko väheksyä suomea!

arvaas kumpi on terveellisempää,höttö crissantti vai sinun kuivaksi nimittämä tummaleipä?

Vierailija
12/17 |
02.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pan au chocolat on sitä varten, että on suklaata. Saispa sitä herkkua Suomestakin, aijai... Miksi, oi miksi täällä ei voi olla samanlaisia ihania leipomoita kuin etelämpänä Euroopassa?! Niin herkullisia vaaleita sämpylöitä, croissantteja ja kaikkea! Aaaaa!

Suomessa sämpylätkin ovat sellaista höttöä, täällä niissä on rapea kuori. Amutuorena syödään voilla ja marmeladilla tai sitten schokocroissanteja.

Siis ihan karmeaa mössöä kaikki sämpylät Suomessa, meillä ei ostaisi kukaan sellaisia. Mutta suomalainen kuluttaja ostaa. Täällä Sveitsissä ei ostaisi kukaan.

t. Zurichistä

Mä niin kaipaan noita rapeita sämpylöitä, viimeksi sain niitä viime kesänä Saksassa. Aivan ihania. Suomalaisten sämpylöiden päällä marmeladikin on lähinnä huono vitsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/17 |
02.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

YÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖK!

Vierailija
14/17 |
02.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sekä lapset että aikuiset. Ei syödä mitään suomalaisten kuivaa ruisleipää. Asutaan Zurichissä.

kenen on ihan pakko väheksyä suomea! arvaas kumpi on terveellisempää,höttö crissantti vai sinun kuivaksi nimittämä tummaleipä?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/17 |
02.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

sekä croissanteja mutta ehdottomasti erikseen. Ostin testimielessä kerran sellaisen Liidelin suklaakroissantin enkä yhtään tykännyt. Samoin se suklaatahna leivän päällä mitä keskieuroopassa vedellään, jäiks. En myöskään tykkää suklaajäätelöstä, kaikki muut maut menevät kyllä

Vierailija
16/17 |
02.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksihän Suomessa ei osata niitä paistaa?

Varmaan jotain samaa logiikkaa kuin siinä, että suomalainen leipä syödään aina kinkulla ja juustolla. Tomaattia ja kurkkua väliin niin sitten on oikein kunnon voileipä! Kummasti muualla maistuu se leipäkin paremmin, kun päälle pistetään kaikkea oikeasti hyvää, esim. niitä kunnon juustoja eikä mitään oltermannia, marmeladeja, vaikkapa katkarapusalaattia jne... Nam!

Vierailija
17/17 |
02.04.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sekä lapset että aikuiset. Ei syödä mitään suomalaisten kuivaa ruisleipää. Asutaan Zurichissä.

kenen on ihan pakko väheksyä suomea! arvaas kumpi on terveellisempää,höttö crissantti vai sinun kuivaksi nimittämä tummaleipä?

Suomessa vai Sveitsissä?