Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Saako Arla Apetina 3% fetaa syödä raskaana?

Vierailija
28.03.2012 |

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
28.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mistä tämä villitys on tullut, että raskaana ei saisi syödä sitä eikä tätä?



Onko elintarvikehygienia todella reilussa kymmenessä vuodessa mennyt niin huonoksi, kun ei niitä rajoitteita ollut siihen aikaan, minä olin raskaana.

Vierailija
2/5 |
28.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saa syödä, kunhan jättää homejuustot (liian suolaista) ja pastöroimattomat juustot (listeriavaara) väliin. Eikä sen homejuustonkaan kanssa niin tarkkaa ole.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
28.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ai tää juustohölmöily on edelleen voimissaan. Pastöroimattomasta maidosta tehdyissä juustoissa on JOSKUS sitä listeriaa, ja homejuusto on tosiaan yksinkertaisesti aikas suolaista. Joten kohtuudella sitä.



Sen sijaan on kumma että neuvoloissa ei varoiteta pakastevihanneksista! Listeriaa löytyy jopa joka kolmannesta pussista. Eli niitä ei pitäisi käyttää kuumentamatta kunnolla. Kuumennettuina turvallisia, mutta ainakin taannoin pakastevihannekset salaatissa oli oikein työmaaruokaloiden helmasynti.

Vierailija
4/5 |
28.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

oli telkussa juttua, että Suomessa on vuosittain todella paljon listeriaan sairastuneita. Jos verrataan muihin maihin. Ja suurin syy sairastumisiin on tietyt kalatuotteet, joissa on suuri listeriariski. Aika harva saa sen maitotuotteista.

Vierailija
5/5 |
28.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pakastevihanneksissa on ihan yhtä pienellä todennäköisyydellä listeriaa kuin juustoissakaan. Eiköhän ne graavikalat ja tyhjiöpakatut kalat ole edelleen se isoin syntisäkki.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi seitsemän yksi