Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Paneroitteko itse koskaan lihaa, kalaa, kanaa?

Vierailija
23.03.2012 |

Itse laitamme usein kotona kalapuikkoja tai wienerleikkeitä.

Ensin maustettuun vehnäjauhoon, sitten kanamunaan ja sitten maustettuun korppujauhoon.

Siitä pannulle.

Kyllä itse paneroidut ovat tajuttoman hyviä.

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
23.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ensin munaa ja sitten helvetin hienoissa vehnäjauhoissa ja voissa paistoin. ihme kyllä, tuli hyvää. en perusta paneroinnista.

Vierailija
2/10 |
23.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Panerointi vaatii (imee) paistaessa paljon rasvaa, joten ei ole kovin terveellistä harrastaa tuota panerointia kovin usein.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
23.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sopivan kuumalla pannulla näin ei käy, vaan liha kypsyy paneroinnin sisällä meheväksi toisin kuin paljaana.

Vierailija
4/10 |
23.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

en tykkää paneroinneistä. Yök.

Vierailija
5/10 |
23.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rakastan leivitettyjä ruokia.

Vierailija
6/10 |
23.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liha on minusta parempaa sellaisenaan, omalla paistopinnalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
23.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pnerointi imee rasvaa enemmän jos pannu on liian kylmä.Sopivan kuumalla pannulla näin ei käy, vaan liha kypsyy paneroinnin sisällä meheväksi toisin kuin paljaana..

paistaisit. Ja jos et laita tarpeeksi öljyä pannulle, palaa korppujauho tai jää kuivaksi..

(Friteerauksessa jos öljy jää liian viileäksi, se imeytyy friteerattavaan tuotteeseen kokonaan)

Miksi pilata liha tai kala vehnäjauho ja korppujauhomössöllä???

Vierailija
8/10 |
23.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Esim ahven tai kuhafileitä. Nam

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
23.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta juuri rasvaisuuden takia olen jättänyt sen vähemmälle. Joskus kanafileitä, joskus olen tehnyt Wienin leikkeitä.

Vierailija
10/10 |
23.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

katkarapuja, sipuli- ja mustekalarenkaita on tullut friteerattua vissypohjaisessa juoksevahkossa taikinassa ennen rasvakeittimeen heittoa.



Tero

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme yhdeksän neljä