Paneroitteko itse koskaan lihaa, kalaa, kanaa?
Itse laitamme usein kotona kalapuikkoja tai wienerleikkeitä.
Ensin maustettuun vehnäjauhoon, sitten kanamunaan ja sitten maustettuun korppujauhoon.
Siitä pannulle.
Kyllä itse paneroidut ovat tajuttoman hyviä.
Kommentit (10)
Panerointi vaatii (imee) paistaessa paljon rasvaa, joten ei ole kovin terveellistä harrastaa tuota panerointia kovin usein.
Sopivan kuumalla pannulla näin ei käy, vaan liha kypsyy paneroinnin sisällä meheväksi toisin kuin paljaana.
Liha on minusta parempaa sellaisenaan, omalla paistopinnalla.
Pnerointi imee rasvaa enemmän jos pannu on liian kylmä.Sopivan kuumalla pannulla näin ei käy, vaan liha kypsyy paneroinnin sisällä meheväksi toisin kuin paljaana..
paistaisit. Ja jos et laita tarpeeksi öljyä pannulle, palaa korppujauho tai jää kuivaksi..
(Friteerauksessa jos öljy jää liian viileäksi, se imeytyy friteerattavaan tuotteeseen kokonaan)
Miksi pilata liha tai kala vehnäjauho ja korppujauhomössöllä???
mutta juuri rasvaisuuden takia olen jättänyt sen vähemmälle. Joskus kanafileitä, joskus olen tehnyt Wienin leikkeitä.
katkarapuja, sipuli- ja mustekalarenkaita on tullut friteerattua vissypohjaisessa juoksevahkossa taikinassa ennen rasvakeittimeen heittoa.
Tero
ensin munaa ja sitten helvetin hienoissa vehnäjauhoissa ja voissa paistoin. ihme kyllä, tuli hyvää. en perusta paneroinnista.