Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tallinnan tuntijoita?

Vierailija

Kiitos jos joku kertoisi missä päin siellä keskustassa voipi käydä ruokaostoksilla. Missä tallinnalaiset itse käyvät?Ulkomailla (noinkin lähellä :)) on aina vaikeaa löytää ruokakaupat, ne eivät ole samoissa kortteleissa kuin turisteille tarkoitetut rätti- ja maljakkokaupat.Ihan siis sellaista market-tyylistä ratkaisua etsitään.Kommentit (10)

Vierailija

muita kun Viru-keskuksen kellarissa oleva "stokkan herkku" -tyylinen kauppa - on siis kallis. Keskustasta vähän poispäin niitä marketteja sitten löytyy mistä löytyy, ovat hyvinkin vaatimattoman näköisiä ulospäin.

Vierailija

on ainakin Rimi, vähän niin kuin K-kauppa. Sitten on niitä Selvereitä vähän joka puolella. Ja Prismat tietysti. Ne ei ole kylläkään ihan keskustassa, mutta ens hätään tulee mieleen juuri se Rimi.

Vierailija

Missä on keskustaa lähin Prisma ja kuinka pitkä matka sinne on? Onko kävelymatkan päässä ja mitä reittiä kannattaa mennä?

Vierailija

Itse suosittelen ehdottomasti rimiä. Tuotteita laidasta laitaa. Iso ja kattava lihatiski. Kaikki saa samasta puodista.

Vierailija

googleta karttoja Tallinnasta, sieltä näkyy kaikki Prismat, mitä löytyy ja niitä on siellä tosi monta ja monet kävelymatkan päässä. Tuo Rimi market on lähellä satamaa

Vierailija

Jos haluat ruokakauppaan keskustassa, niin sellainen löytyy Solaris-keskuksen alakerrasta. Mun mielestä myös ihan ok hintainen ja iso. Löytyy ihan kaikkea. Nimeä vaan en muista... Mut jos siis keskustassa oleilet, niin ihan turha minnekään Kauemmas Prismoihin lähteä!Vanhassa kaupungissa on myös Rimi. En ole käynyt enkä voi siitä sen enempää kommentoida

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat