Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Osaatko tehdä hyvää burgundinpataa?

Vierailija
15.03.2012 |

Laitatko siihen tomaattisosetta?



Kun tein tänään ekaa kertaa, ja laitoin tomaattisosetta, mutta sen maku tuli sieltä liikaa "läpi". Ei hyvä!

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
15.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sellaiseen ohjeeseen en ole vielä törmännytkään.

Vierailija
2/5 |
15.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

mitä on kaupoissa. Tein sen mukaan.



Jätän sen siis seuraavan kerran pois. Kuuluuko siihen muuten aina punaviini?



ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
15.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuuluuko siihen muuten aina punaviini?

ap

Mä käytän klassisen Ranskalaiset keittiön salaisuudet -kirjan reseptiä. Siihen tulee 1 rkl tomaattisosetta. Oon käyttänyt pyreetä, eikä siitä mitään haittaa ole ollut, mutta enpä tiedä, onko tuosta määrästä hyötyäkään.

Vierailija
4/5 |
15.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

kyllä rehellisesti sanoen tajua viineistä mitään, niin en minä sitä viiniin ole osannut yhdistää. Anteeksi vain! ..luulin että nimi tulee esim. jostain paikannimestä.



Enkä mä ole mikään kokkikaan väittänyt olevani..;)

ap

Vierailija
5/5 |
15.03.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

kyllähän se Bourgogne on nimenomaan se alue, ja sitten sen mukaan on nimetty viini, jonka mukaan on nimetty ruoka.



Ranskaksi ruoan nimi on tyyliin "lihaa burgundissa". Vaan kyllä se onnistuu mistä tahansa punkusta, jos ei halua hifistellä.