Maskun Permafit 100

Vierailija

Onko kenelläkään käyttökokemuksia kyseisestä sängystä? Sänky joka meille olisi tulossa olisi sellainen että toinen puoli sängystä olisi kovuutta L ja toinen XL. Kokoa sängyllä on 160*200. Sänkyyn olemme valitsemassa myös laminoidun hintaryhmän 2 kankaan. Hintaa kyseiselle tuotteelle saimme 1445 euroa. Jos kenelläkään on käyttökokemuksia Permafit 100 sarjan sängyistä olisin kovin kiinnostunut lukemaan mielipiteitänne sängystä, kiitos etukäteen!

Kommentit (4)

Vierailija

Me harkitsemme vakavasti samanlaisen sängyn hankintaa. Ainoana erona hintaryhmän 3 kangas ja lisäksi sängynpääty. Tiukaksi hinnaksi tälle saimme 2000 €. Jos jollain on ehtinyt jo kertyä kokemuksia kyseisestä sängystä tai muista Permafit malleista, niin mielenkiinnolla kuulisin minäkin.

Vierailija

..että tuossa hinnassa ei ollut mukana petauspatjaa, jonka hankimme muualta. Nyt kun tarkemmin mietin, niin tuo saamamme hinta vaikuttaa kovalta verrattuna tuohon keskustelunavaajan 1445 € hintaan sillä sängynpäädyn ovh hinta on n. 800 € ja petauspatjan n. 400-500 €.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat