Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Pikakysymys tortillosta: uunissa, mikrossa vai pannulla? En pidä näistä valmisjutuista

Vierailija
22.01.2012 |






mutta kerrankin luoasin lapsille ;-))



Miten ja missä niistä tortillapohjista tulee parhaimmat?

Uuni päällä varmuuden vuoksi ja tortillamerkki Pirkka ;-)))

Kommentit (7)

Vierailija
1/7 |
22.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

En tykkää mikrosta ja mielestäni tortillat tulevat liian pehmeiksi.

Vierailija
2/7 |
22.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

varmaan parhaimmat, mikrossakin hyvät jos osaa pitää niitä siellä vain hetken, ettei mene kovaksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/7 |
22.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tacokuoret uunissa.

Vierailija
4/7 |
22.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

ap

Vierailija
5/7 |
22.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

väliin. Kovat taco-kuoret uuniin.

Vierailija
6/7 |
22.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

t.edellinen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/7 |
22.01.2012 |
Näytä aiemmat lainaukset

mikrossa. Tacoja tehty pari kertaa ja ne aina silloin uunissa.

Tortillalätyt minusta kuivuis liikaa, jos kerralla lämmittäis ison kasan ellei sitten laita folion sisään. Aika lailla kuluu energiaa uunissa lämmittämiseen kyllä. Mikro nopeampi ja voi lämmittää jokaiselle sopivan määrän sitä mukaan kun syödään.