Hoitoalan Love koulutus, oletko osallistunut

Vierailija

verkko-opiskeluun ja tenttiin. Miten teit opiskelun, työn ohessa(kuika käytännössä?) ja oliko tentti vaikea, kuinka se suoritettiin?

Kommentit (9)

Vierailija

opiskeluun saatiin käyttää työaikaa 8h. Osan alueesta luin työpaikalla, kotona käytetty aika laskettiin myös työajaksi. Käytännössä tuo 8h ei riittänyt lähellekään, vaan omaa aikaa meni paljon. Laskuja kannattaa harjoitella etukäteen! Tentti ei ollut mitenkään hirveän vaikea, aika paljon tuurista kiinni mitkä kysymykset kone arpoo. Laskuissa saa olla tarkkana, kannattaa käyttää paljon kynää ja paperia. Tentti suoritettiin oh:n valvonnassa, tietokoneella.

Vierailija

meille kerrottu että tentti on monivalintakysymyksiä +laskuja tietty.

Onko aikarajoitusta kokeessa saako käyttää laskinta?

En vaan itse ymmärrä kuinka opiskelu oikeesti tapahtuu, töissä ei ehdi.

Siis kotona voi kanssa opiskella sen moodle alustan avullako? sähköpostin tms. kautta.

Itsellä laksut aika hyvin hallussa-joka päivä töissä joutuu jotain räknää..mut aika perusjuttuja...

Meille sanottiin että kolme kertaa saa yrittää koetta, mutta entäs jos ei pääsisi läpi?

Vierailija

aikaraja, 1,5-2h? Laskinta ei saa käyttää, apupaperia ja kynää kyllä. Minulle haastavimpia olivat laimennus-ja prosenttilaskut. Kotoa pääsee moodleen, juu. Kolmen kerran jälkeen tukiopetusta. En tiedä miten kävisi, jos ei vaan koskaan onnistaisi... Kyllä, monivalintakysymykset. Tarkkana, kompia löytyy!

Vierailija

Kerran kun materiaalin läpi niin läpi menee. Kannattaa opetella ne punaiset huomiolaatikot. Niistä tulee monta kysymystä.Itse suoritin opiskeluaikaan sen jo ja oli silloinkin ihan helppo. Nyt olis varmaan vielä helpompi kun on työelämässä.

Vierailija

annettiin töistä tenttiin lukuaikaa 12h (eli 8h+4h), kotona sai opiskella. Tentti suoritettiin yleisenä tenttipäivän sairaalan atk-luokassa valvojan läsnäollessa. Lääkelaskuissa sai käyttää laskinta ja kynää ja paperia.Kannattaa lukea huolellisesti, kone arpoo kysymykset ja on tuurista kiinni miten hankalia kysymyksiä saat. Aikaa tentin suorittamiseen oli 2 tuntia. Jos et läpäise tenttiä sen voi uusia max. 2 kertaa (tämän jälkeen ryhdytään "toimenpiteisiin" esimiehen toimesta). Tentin voi tehdä osissa eli osio kerrallaan omassa järjestyksessä.

Vierailija

Hei,

Mielestäni Love tentin valvojana ei voi toimia työpisteissä työtoveri, joka ei ole suorittanut tenttejä, tutustua koneen arpomiin tentti kysymyksiin.

Vierailija

Luin muutaman tunnin, työaikaa sai käyttää. Harjoittelin myös laskuja. Tentin tekemiseen meni n. 15mim ja se tapahtui oh:n valvonnan alaisena. Laskinta saa käyttää, samoin kynää ja paperia.
Aika helppo oli tentti.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat