Meinaatko ostaa vielä karvaranteiden kebabbia?
Minä en meinaa, en enää koskaan. Onneksi lähellä on yksi laadukas kotimainen vaihtoehto jos joskus kyseistä moskaa haluan syödä. Aika kammottavaa oli tänään uutisissa tuo tieto kun Matkailu- ja ravintolapalvelu MaRa Oy:n varatoimitusjohtajan Veli-Matti Aittoniemen mukaan kebab-skandaali ei tullut yllätyksenä. He siis ovat jo pitkään tienneet, että kebablihaa tuodaan esim Turkista ja Ruotsista ja ohi kaikkien volvovien tahojen, ilman käyttöpäiviä ilman mitään. Jotenkin sain sen käsityksen, että asiasta ollaan oltu hiljaa, koska pelätään rasistileimaa. Nyt oli sitten pakko puuttua kun ahkerat arabit olivat tuoneet orjia Suomeen ja tehneet muutenkin paljon kolttosia. Kohta muuten palaa kebabravintoloita, se on ihan varma.