Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten kypsennän raa'at kuorelliset katkaravut?

Vierailija
30.12.2011 |

Ostin tänään kilon raakoja katkoja, mutta mitenkäs nyt kypsennän ne? Ei kai niitä keitetä, eikös ne sitkisty? Ovat nyt siis pakkasessa, kai ne pitäis sulattaakkin ennen kysennystä...Arggh, auttakaa nyt tumpeloa!

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
30.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ovat harmaita, siis raakoja!

Vierailija
2/8 |
30.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ottaa ainakin sulamaan jos hu meinataan syödä...Vai tehdäänkö niille jäisinä jo jotain? Niin ja ne kuoretkin vielä, kurinko ennen kypsennystä vai vasta sen jälkeen?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
30.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

valkosipulia ja chiliä, anna kuumentua, nakkaa kuumaan öljyyn katkikset muutamaksi minuutiksi, kääntele, että paistuvat molemmin puolin. Lopuksi päälle ripaus suolaa, syö sormin (kuoret jne pois tietenkin) ja nauti :)

Vierailija
4/8 |
31.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huuhdo juoksevan veden alla, viileä vesi käy hyvin. Sitten vaan valuta hetki, uunipellille ja jotain 5 minsaa 200 + astetta. Jos makua tahdot niin voit sipaista hiukan valkosipuliöljyä (purista oliiviöljyyn pari kynttä) tai sitten sambal oelekia ennen uuniin laittoa.

Vierailija
5/8 |
31.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

keittää ne valkoviinissä, mausteeksi valkosipulia, persliljaa ja suolaa.

Kaikissa metodeissa LYHYT kypsennysaika (minuutteja!). Katkaravut ovat kypsiä kun ne ovat vaaleanpunaisia eivätkä enää läpikuultavia. Ota yksi, kuori ja katso lihan väri.

Pöytään paljon serviettejä ja sitruunanlohkoja sormien pesua varten.

Herkullista uutta vuotta!

Vierailija
6/8 |
31.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kuten ylla sanotaan valkosipulin ym kera. vaihtavat varia harmaasta pinkiksi tosi nopeasti eli ei kannata muutamaa minuuttia kauemmin niita karytella

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
31.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

niin kuoret talteen. Huuhtaiset ne ja nakkaat nesteeseen. Siinä sulla on sitten mahtava liemipohja. Vaikket muuta jaksaisi kun säästää ne kuoret ja keittää vedessä, niin parempi kuin nakata menemään.

Vierailija
8/8 |
31.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sulatat vaan ja kuorit sitten. Muista ottaa "peräsuoli" pois ; ) Ravut keitetään kun taas katkaravut vaan sulatetaan ja syödään.

Tulee mieleen tapaus, jolloin eräs luokkakaverini kivenkovaan väitti, että mäkkärin hampurilaispihvi ei missään nimessä ole jauhelihaa vaan sataprosenttista täyslihaa.