Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kinkun paistoliemestä kastike?

Vierailija
21.12.2011 |

Tarkoitetaanko paistoliemellä sitä kamalaa sotkua joka jää sinne uunipannulle jota pidetään kinkun alla?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
21.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

tulevaa nestettä ja siitä saa erittäin hyvän kastikkeen.

Vierailija
2/5 |
21.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tosiasia on, että se on lihasnesteitä, vettä ja rasvaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
21.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuten kaikki kastikkeet:-)

Vierailija
4/5 |
21.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

"ruskean kastikkeen" kinkkuliemi nesteenä. Onhyvää

Vierailija
5/5 |
21.12.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Niin, se on aitoa lihalientä, varsinkin jo on ollut potkallinen kinkku missä on luu.

Se todellakin kannattaa hyödyntää, keittelee vähän kokoon ja ylimääräiset jos jää niin rasioihin ja pakkaseen. Siinä on niin hyvää ja aitoa possufondia kuin olla voi.

Aika yliarvostettua tuo "kastike" on... Tosiasia on, että se on lihasnesteitä, vettä ja rasvaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: seitsemän yksi kahdeksan