Voiko jäädykkeen tehdä pakkaseen jo nyt aattoa varten?
Ohjeessa lukee että vähintään 4 h pakkasessa tai yön yli.. Mutta mitäs jos sen antaa siellä olla monta päivää..?
Kommentit (4)
Toki sulatteluaika sitten hiukan pidempi kuin vain muutaman tunnin pakasteessa olleelle mutta muuten ihan sama asia.
No tää se mun "ongelma" tässä onkin, että kuinka paljon aiemmin se pitää ottaa pakkasesta, jotta ei ole kivikova pöydässä... Kaveri teki kerran jäädykettä ja jäi syömättä kun kukaan ei saanut siitä leikattua. Puhutaanko 15 min / 30 min / tunti -->???
Otan sen pakastimsesta n. 30 min ennen tarjoilua. Tosiasiassa mulla ei ole tietoa, onko toi sopiva aika, mutta kun vaan perhepiirissä ollaan, niin ei oo niin minuutin tarkkaa, koska on syömäkelpoista :) Toinen vaihtoehto on, että teen sille kuuman kastikkeen ja otan pakkasesta just ennen tarjoilua. Saa nähdä.
(ja nimenomaan karpalo- :P ) aina pikkukippoihin. Esim rahka- tai kermaviilipurkkeihin.
Niitä on kiva kapsutella lusikalla, ei haittaa vaikka on kovaa ja sulaa syödessä :)
Toki sulatteluaika sitten hiukan pidempi kuin vain muutaman tunnin pakasteessa olleelle mutta muuten ihan sama asia.