Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Paras glögi reseptisi?

Vierailija
14.11.2011 |

Saa olla terästetty.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
14.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja etsi käsiisi pullollinen blossa-glögiä (tai varmuuden vuoksi useampi, on niin hyvää), mene kassalle ja ei kun kotiin glögin lämmityspuuhiin. Ei ole blossan voittanutta!

Vierailija
2/5 |
14.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ostan Blossaa (alkoholillinen glögi) sekä alkoholitonta glögiä ja ne tarjoillaan lämpiminä rusinoiden ja manteleiden kera tai sitten sellaisinaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
14.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

pitänee kokeilla.



Terästys ei tarkoita mulle kirkkaan lisäämistä, vaan yleensä käytän jotain punaviiniglögiä tai vastaavaa ja laimennan sitä alkoholittomalla.



Terästetty tarkoittaa siis, että siinä on alkoholia, ei välttämättä kirkasta. En käytä kirkkaita koskaan.



ap

Vierailija
4/5 |
14.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Glögin valmistaminen alkaa jo loppukesällä-alkusyksyllä marjojen keräämisen ja mehustamisen merkeissä. Mehut säilötään pakastimeen ja maustetaan vasta käytön mukaan. Mies valmistaa meillä glögit, niin en tarkkaa reseptiä osaa antaa.

Vierailija
5/5 |
14.11.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

viinimarjamehua

sokeria

vettä

kanelitanko

pala kuivattua inkivääriä

mausteneilikoita

pullo punaviiniä



(kirkasta viinaa, konjakkia)



keittele, anna maustua yön yli ja suodata