Ilmakuivattu Parman kinkku
Ostin ekaa kertaa eläissäni ja tuli mieleen, että onko se sellaisenaan syötävää vai pitääkö paistaa?
Kommentit (4)
On tosin pizzan päällä myös jumalaista, mozzarellan, sinihomejuuston ja sit tuoreen basilikan kera. Ahhh...
Torinossa sain alkupalaksi suuren lautasellisen parmankinkkua, ihan pelkiltään.. luulin sen olevan koko seurueelle, mutta sit jokainen sai omansa. En kylläkään pystynyt ihan kaikkea vetämään...
Torinossa sain alkupalaksi suuren lautasellisen parmankinkkua, ihan pelkiltään.. luulin sen olevan koko seurueelle, mutta sit jokainen sai omansa. En kylläkään pystynyt ihan kaikkea vetämään...
En ymmärtänyt listasta muuta kuin prosciuton josta sitten tilasin sokkona. Hyvää oli, mutta en mitenkään jaksanut syödäkuin pienen osan.
(siis muuta kuin vesimeloni ja kinkku tietenkin paistamatta).
Menee se kyllä paistaenkin, vaikka onkin hiukan suolaista. On paljon parempaa kuin pekoni. Ehdottamasti paras leikkele, josta on moneksi!