Auttakaa malttamatonta: kaikki raskausoireet, mutta testi negatiivinen

Seuraa 
Liittynyt8.9.2015

Täällä taas yksi malttamaton...

Kuukautisten pitäisi alkaa vasta su-ti, mutta malttamattomana tein testin jo tänään, sillä oli varma, että raskaus on jo pitkällä...Oireet:

Välillä kamala kuvotus ja yökkiminen ja huimaus. Satunnainen ruokahaluttomuus, mutta mielitekoja myös. Erityisesti sitrushedelmät.Kamala ala/ristiselkäkipu, vatsassa tuntuu kun olisi tehnyt paljon vatsalihaksia, mutta mitään tallaista ei pitäisi olla. Välillä repäisykipuja alavatsan kohdalla. Poskia kuumottaa, välillä kylmä, välillä kuuma..Paljon valkovuotoa, seksihalut lisääntyneer hurjasti..Ja rinnat turvonneet ainakin yhden kuppikoon (myös mies huomautti). Nännipihat ja nännit ovat niin kipeät, että ei pysty pitämään tiukkoja paitoja, jotka painavat tissejä kasaan :D Nännit kasvaneet puolet isommiksi kuin yleensä ja ovat vähän tummemmat.Myös ummetusta ja ilmavaivoja.Mistäähän tuo rintojen arkuus ja nänneihin sattuminen johtuu, jos en raskaana ole?Ja voiko oireita tulla jo nyt, vaikka testi näyttää negaa? Vai kuvittelenko kaiken (muun paitsi rintoihin koskemisen, se on todellista!) :DLuultavasti tein testin liian aikaisin.. Mutta voiko oireita olla jo, vaikka ei ole plussaa? :/AUTTAKAA!

Sivut

Kommentit (32)

Vierailija

...Kuulostaa kyllä oikein hyviltä! Ja hyvin voi olla että teit testin liian aikasin. :) Testaa vaikka viikonloppuna uudestaan!

Vierailija

...

Ajatus oli alunperinkin tehdä vasta isänpäiväaamuna, mutta malttamaton kun olen, en jaksanut odottaa - ja tämän siitä saa :|Jos tulos on positiivinen, ajattelin sitten kiikuttaa sen aamulla onnelliselle tulevalle isälle, samalla kun veisin harjoittelukakkua ja kahvia ;D tyhmä idea? :)Meillä tosin on myös koira, jolle aina puhutaan isistä ja äitistä, joten kakku olisi muutenkin vähänniinkuin "isille" :D

Vierailija

Lopetin kyllä pillerit n. 1kk sitten, joten saattaahan nuo oireet johtua siitäkin? Luin ainakin joiltain palstoilta, että rintojen arkuus, vatsakivut yms liittyisi siihenkin :/Huuuooohhh... :(

Vierailija

Minulla rinnat alkaa aristaa aina ovulaation jälkeen, ovat kipeät, nännit "turvonneet" ja rinnat muutenkin pinkeät sinne asti, että kuukautiset alkaa. Tämä "oire" alkoi sen jälkeen kun minulta poistettiin hormonikierukka. Toistuu siis joka kuussa samanlaisena...Sinun oireet voi olla raskaudesta johtuvia tai sitten liittyä pillereiden lopettamiseen tai olla muuten vain normaaleja loppukierron juttuja. Malttamattomia varmasti kaikki vauvakuumeilijat ovat :) Mutta nyt ei auta kuin odotella sinne viikonloppuun :)

Vierailija

Ei muu auta :)Ihmettelin vain, koska koskaan ennen ei ole tällaisia tuntemuksia ollut. Olen kolme vuotta syönyt pillereita, ei niiden aikan mitään. Ja 9-vuotiaana alkoi kuukautiset, ja ihan luomuna menivät seitsemän vuotta, ilman minkäänlaisia rintojen aristamista.JA kun ne on niiiiiin kipeät, että ei voi tiukkaa paitaa pitää :DVoihan se olla, että pillereiden jälkeen kroppa sekaisin.. Katsellaan.

Helene4
Seuraa 
Liittynyt28.5.2009

Kokemusteni mukaan raskausoireet ja pms-oireet ovat valitettavan samanlaisia:( Eli niistä ei voi päätellä juuri mitään. Itselläni oli vuosikaudet pms ilman rintaoireita ja sitten kun pamahtivat päälle, kärsin joka kk ennen menkkoja rintojen arkuudesta ja osasin odottaakin siitä menkkojen alkamista. Eli vaihtuikin päinvastoin että kun rintojen arkuus ei tullutkaan kierron lopussa, olinkin raskaana. naisen keho on merkillinen. Tsemppiä sinulle ja toivottavasti oletkin jo raskaana!!Helene&poju 21+0

Vierailija

Tänäaamuna heräsin masentuneena, koska pelkäsin testin tekemistä :DHeräsin, tein testin. Ja kappas - negaahan se näytti. Tietysti petyin, taas.No, pieni toivonpilke sentään vielä. Huomen aamuna aion tehdä toisen testin. Jos on negatiivinen, antakoot testien olla ja mennään eteenpäin. Omppu tulee jos on tullakseen, ja tulee sitten kun tulee.On tässä kyllä sen verran stressia olla, että ihme jos raskaus olisi alkanut.Rintojen arkuus loppui tänä aamuna. Kuukautisten pitäisi alkaa maanantaina, viimeistään tiistaina. Niitä odotellessa. Mutta toivon, ettei tule.Kuukautiset eivät siis ole jääneet vielä pois, ja mahdollisuus vielä on. Onhan mahdollista, että tein sen vieläkin liian aikaisin. (toiveajattelua?!)Tänään taas alkoi hassu kohdun nippailu. siis ei tunnu vatsassa mitenkään, vaan tuolla alakerrassa.. En tiedä sitten mitä. Hieman huono olo on, mutta eipä tässä muuta erikoista. Paitsi, että närästää.Näillä mennään.

Vierailija

Ei juhlittu meillä vielä harjoitusisänpäivää. Harmittaa, kun nousin aikaisin testiä tekemään ja olin suunnitellut kaiken hyvin :)Mutta ei voi minkään. Elämä jatkuu menkkoja (peläten) odotellen.. :)Omppu tulee sitten kun on tullakseen. :)

Vierailija

KAMALA närästys, ja alavatsasta nippailu.. Ei sillain kun menkat olis tulossa, vaan ihan toisella tavalla..Kurkkukin on oudon kipeä, vaikka en vilustunutkaan ole.

Vierailija

Ei ole täti tullut vielä kylään :)Aamulla oli tosi etova olo, kun nousin sängystä ylös. Ja huimasi kamalasti. Koko päivän nippaillut alavatsaa, ja kamalasti ilmavaivoja ja ummetusta. Myös närästys ja pääkipu koventunut.Odotellaan:)

Vierailija

..eikä menkoista tietoakaan.Tänään oon ollut tosi äkäpussi ja tunteet heittelee laidasta laitaan. Ja teki mieli greippilimpparia - piti käydä ostamassa.Ja meillä on lämmintä 22'c, ja mä palelen viltin alla. :>

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat