Karppaajat, syötkö karppileipää?
Itse en syö. Pärjään mainiosti ilman leipää.
Enkä harrasta mitään keinomakeutusaineitakaan, ihan järkkyjä ne kaikki leivontaohjeet joihin sit tungetaan keinoaineita sokerin tilalle. Miks ei voi vain olla ilman?
Kommentit (9)
raskausdiabeetikko ja syön karppileipää.
Ei ole ollut leipää ikävä ja ainakin Karppinen näyttää pahalta. En sulje pois vaihtoehtoa, että joskus maistaisin.
Ennen en leiponut koskaan, nyt teen satunnaisesti mutakakkua, juustoleipäsiä ja pizzaa. Mikään noista ei ole mikään elinehto, mutta olen oikein innostunut kokkaamisesta nykyään. Arkena töiden jälkeenkin on energiaa touhuta keittiössä.
yritän vain vältellä liikoja hiilareita.
Minä en nyt ymmärrä tuota "miksi ei vain voi olla ilman"-ajattelua. Miksi itse et ole ilman vaikkapa lihaa, munia, kalaa, jugurttia tms? Miksi olisin ilman jotain sellaista, joka on ihan hyvää ravintoa? Why oh why?
Juu eli syön pari palaa karppista päivittäin, paahdan ja laitan paljon täyteitä, on hyvää ja helppoa aamulla kahvin kanssa.
mutta en toisaalta nimitä itseäni karppaajaksikaan, vaikka vältänkin hiilihydraatteja. Syön hiilihydraatteja aika vähän ja saan nekin sienistä, vihanneksista, yksittäisistä hedelmäpaloista, marjoista ja siemenistä.
Karppinen tosin on mun mielestä pahaa, PullaPoikien Karppari oli ihan ok, muita en ole maistanutkaan. En mä niin välitäkään.
Makeutusaineet on kamalia.
ihan kaikkia "merkkejä".Kätevä eväs töihin,ja iltaisin teen monensti lämpimiä leipiä uunissa karppileivästä.Lapselle on sitten erikseen ihan normi ruisleipä.
ostin kerran vahingossa jotai karppareiden leipää ja maistu ihan hirveeltä sonnalta..oli kun jotai purkkaa ois jauhanu...YÖK!
itsetehtyä, sitä Karppista en saa kyllä meneen alas.