Markkinoilla yms. paikoissa on paistettua kalaa ja ranskalaisia?
Mä niin rakastan rapeaa lohta ja mietin, että kuinkakohan kauan kestää paistaa ranskalaisia paistinpannulla? Siitä kalasta kuitenkin tulee makua niihin ranskalaisiinki.
Laittaako ne jotain maustetta siihen joukkoon?
Kommentit (2)
heitätä vaan jäisinä kuumalle öljytylle pannulle, annat paistua lisää ranskanperunamaustetta, sitä saa maustehyllyltä ihan joka kaupasta, lohi sit jossain vaiheessa mukaan pannulle
mut ei toki ole terveellistä evästä noi ranskalaiset
ja kaikki maistuu ulkona paljon paremmalta :)
just päivällä olin markkinoilla ja söin muikkuja,, je pettymys suuri olivat liki kylmiä, ei rapeita, eikä edes suolasia :(
musta siis sen kerran vuodessa kun noita syön, niin pitää olla rapeiksi paistettuja, voissa, ja suolasia :) nam
nyt oli surkeita ja pettymys oli, en ilennyt valittaaakaan...
pitäis aina saada maistaa yks pala...
kesällä olin edellisillä kesätapahtumissa savossa ja siellä ihan tyrkyttivät joka kojulla et maistakaapa, miten on hyviä ....
ja taivaallisia olivatkin :)
kesää odotellessa ;)
Me syötiin myös muikkuja kesällä Turun silakkamarkkinoilla, mä ekaa kertaa elämässäni ja olivat tosi hyviä. Jopa 9 v. nirso tyttö ihastui niihin. =)