Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Markkinoilla yms. paikoissa on paistettua kalaa ja ranskalaisia?

Vierailija
01.10.2011 |

Mä niin rakastan rapeaa lohta ja mietin, että kuinkakohan kauan kestää paistaa ranskalaisia paistinpannulla? Siitä kalasta kuitenkin tulee makua niihin ranskalaisiinki.

Laittaako ne jotain maustetta siihen joukkoon?

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
01.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Me syötiin myös muikkuja kesällä Turun silakkamarkkinoilla, mä ekaa kertaa elämässäni ja olivat tosi hyviä. Jopa 9 v. nirso tyttö ihastui niihin. =)

Vierailija
2/2 |
01.10.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

heitätä vaan jäisinä kuumalle öljytylle pannulle, annat paistua lisää ranskanperunamaustetta, sitä saa maustehyllyltä ihan joka kaupasta, lohi sit jossain vaiheessa mukaan pannulle



mut ei toki ole terveellistä evästä noi ranskalaiset





ja kaikki maistuu ulkona paljon paremmalta :)

just päivällä olin markkinoilla ja söin muikkuja,, je pettymys suuri olivat liki kylmiä, ei rapeita, eikä edes suolasia :(



musta siis sen kerran vuodessa kun noita syön, niin pitää olla rapeiksi paistettuja, voissa, ja suolasia :) nam



nyt oli surkeita ja pettymys oli, en ilennyt valittaaakaan...

pitäis aina saada maistaa yks pala...





kesällä olin edellisillä kesätapahtumissa savossa ja siellä ihan tyrkyttivät joka kojulla et maistakaapa, miten on hyviä ....



ja taivaallisia olivatkin :)



kesää odotellessa ;)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kahdeksan viisi