Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Olen ollut vakuuttunut siitä, että ylipainoni ei ole täysin vallassani

Vierailija
26.09.2011 |

Kommentit (8)

Vierailija
1/8 |
26.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

kulutukseen nähden! syy ei suinkaan ole vain liiallisessa hiilari määrässä, kaikkea on liikaa jos on ylipainoa

syy on liiallisessa hiilihydraattien määrässä. Harva suomalainen on sopeutunut geeniperimältään sokerin runsaaseen syöntiin. Olemme melko pitkälle geeneiltämme metsästäjä-keräiljöitä, jotka eivät voi syödä sokeria siinä määrin kuin nykyiset (vailla minkäänlaista tieteellistä tutkimuspohjaa olevat) ruokavaliosuositukset meitä ohjaavat syömään. Tuloksen näemme jokainen kun katselemme ympärillemme.

Vierailija
2/8 |
26.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

syy on liiallisessa hiilihydraattien määrässä. Harva suomalainen on sopeutunut geeniperimältään sokerin runsaaseen syöntiin. Olemme melko pitkälle geeneiltämme metsästäjä-keräiljöitä, jotka eivät voi syödä sokeria siinä määrin kuin nykyiset (vailla minkäänlaista tieteellistä tutkimuspohjaa olevat) ruokavaliosuositukset meitä ohjaavat syömään. Tuloksen näemme jokainen kun katselemme ympärillemme.

Terveet länsisuomalaiset geenit, ei nälkäänäkeviä esiäitejä. Itäsuomalaiset joutuvat varomaan mitä syövät.

t. iloinen läpipasko

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/8 |
26.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

metsästäjä-keräilijä aikaan syötiin sitä mitä oli tarjolla. Marja-aikaan marjoja, peruna-aikaan perunoita, liha ja kala sitten muina aikoina kun marjaa eikä perunaa yms ollut ja säilöntä mahdollisuuksia ei ollut.

Ruoka ympyrä täyttyi vuoden mittapuulla jos täyttyi.

Hiilareita vedettiin silloin kun sitä oli... en tiedä kuka keksi tehdä hiilareista syntipukin.

Liika on liikaa, sehän se on selvä! oli se sitten hiilaria tai rasvaa.

Odottelen sitä kun sydän ja verisuonitaudit kääntyy kasvuun tämän karppauksen ja rasvanmätön myötä

syy on liiallisessa hiilihydraattien määrässä. Harva suomalainen on sopeutunut geeniperimältään sokerin runsaaseen syöntiin. Olemme melko pitkälle geeneiltämme metsästäjä-keräiljöitä, jotka eivät voi syödä sokeria siinä määrin kuin nykyiset (vailla minkäänlaista tieteellistä tutkimuspohjaa olevat) ruokavaliosuositukset meitä ohjaavat syömään. Tuloksen näemme jokainen kun katselemme ympärillemme.

Vierailija
4/8 |
26.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

metsästäjä-keräilijä aikaan syötiin sitä mitä oli tarjolla. Marja-aikaan marjoja, peruna-aikaan perunoita, liha ja kala sitten muina aikoina kun marjaa eikä perunaa yms ollut ja säilöntä mahdollisuuksia ei ollut. Ruoka ympyrä täyttyi vuoden mittapuulla jos täyttyi. Hiilareita vedettiin silloin kun sitä oli... en tiedä kuka keksi tehdä hiilareista syntipukin. Liika on liikaa, sehän se on selvä! oli se sitten hiilaria tai rasvaa. Odottelen sitä kun sydän ja verisuonitaudit kääntyy kasvuun tämän karppauksen ja rasvanmätön myötä

syy on liiallisessa hiilihydraattien määrässä. Harva suomalainen on sopeutunut geeniperimältään sokerin runsaaseen syöntiin. Olemme melko pitkälle geeneiltämme metsästäjä-keräiljöitä, jotka eivät voi syödä sokeria siinä määrin kuin nykyiset (vailla minkäänlaista tieteellistä tutkimuspohjaa olevat) ruokavaliosuositukset meitä ohjaavat syömään. Tuloksen näemme jokainen kun katselemme ympärillemme.

Suurin vaikutus ihmiset tulevaan metaboliseen terveyteen on syntymäpainolla. Ja se nousee koko ajan.

Vierailija
5/8 |
26.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ylipainon syy on liiallisessa syömisessä kulutukseen nähden! syy ei suinkaan ole vain liiallisessa hiilari määrässä, kaikkea on liikaa jos on ylipainoa

syy on liiallisessa hiilihydraattien määrässä. Harva suomalainen on sopeutunut geeniperimältään sokerin runsaaseen syöntiin. Olemme melko pitkälle geeneiltämme metsästäjä-keräiljöitä, jotka eivät voi syödä sokeria siinä määrin kuin nykyiset (vailla minkäänlaista tieteellistä tutkimuspohjaa olevat) ruokavaliosuositukset meitä ohjaavat syömään. Tuloksen näemme jokainen kun katselemme ympärillemme.

Kerrotko esimerkin miten ihminen voi syödä kaikkea liikaa?

Eli kuinka paljon tulee proteiinia liikaa, entä rasvaa?

Eikö ongelmaksi tule, se, että jos syö paljon rasvaa, ja proteiinia, on liian kylläinen syödäkseen vielä liikaa hiilihydraattia?

Vierailija
6/8 |
26.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

metsästäjä-keräilijä aikaan syötiin sitä mitä oli tarjolla. Marja-aikaan marjoja, peruna-aikaan perunoita, liha ja kala sitten muina aikoina kun marjaa eikä perunaa yms ollut ja säilöntä mahdollisuuksia ei ollut.

Ruoka ympyrä täyttyi vuoden mittapuulla jos täyttyi.

Hiilareita vedettiin silloin kun sitä oli... en tiedä kuka keksi tehdä hiilareista syntipukin.

Liika on liikaa, sehän se on selvä! oli se sitten hiilaria tai rasvaa.

Odottelen sitä kun sydän ja verisuonitaudit kääntyy kasvuun tämän karppauksen ja rasvanmätön myötä

syy on liiallisessa hiilihydraattien määrässä. Harva suomalainen on sopeutunut geeniperimältään sokerin runsaaseen syöntiin. Olemme melko pitkälle geeneiltämme metsästäjä-keräiljöitä, jotka eivät voi syödä sokeria siinä määrin kuin nykyiset (vailla minkäänlaista tieteellistä tutkimuspohjaa olevat) ruokavaliosuositukset meitä ohjaavat syömään. Tuloksen näemme jokainen kun katselemme ympärillemme.

ennen syöty sokeria juuri lainkaan.

Ihminen ei ole tottunut syömään fruktoosia (jota on tavallisessa sokerissa puolet) niin suuria määriä mitä nykyisin syömme.

Kun nykysuositusten mukaan ei saisi syödä rasvaa, syömme sokeria sen sijaan.

Ehkäpä juuri vuodenkierto ratkaisi asian. Kesällä ja syksyllä kerättiin marjojen ja juuresten avulla vararavintoa, ja talvella elettiin rasvalla, lihalla ja kalalla.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/8 |
26.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

tuskin syötiin Euroopassa perunaa. Kyseinen mukula on tullut suomalaisten pöytiin vasta 1700-luvulla. Mutta harva kai perunalla painonsa saa kovaan nousuun. Juurekset ovat mitä terveellisimpiä ja ekologisempia ruokia, vieläpä edullisia. On ihan hullua, jos joku alkaa kokonaan niistä luopumaan.



Vaaleat leivät, pullat ja viinerit joutaisivat pois monen ruokavaliosta.

Vierailija
8/8 |
26.09.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset




syy on liiallisessa hiilihydraattien määrässä.



Harva suomalainen on sopeutunut geeniperimältään sokerin runsaaseen syöntiin.



Olemme melko pitkälle geeneiltämme metsästäjä-keräiljöitä, jotka eivät voi syödä sokeria siinä määrin kuin nykyiset (vailla minkäänlaista tieteellistä tutkimuspohjaa olevat) ruokavaliosuositukset meitä ohjaavat syömään.



Tuloksen näemme jokainen kun katselemme ympärillemme.



Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kuusi kuusi