Lue keskustelun säännöt.
Löytyykö keneltäkään kunnon lihakastikkeen ohjetta?
01.08.2011 |
Sellaista, jota "mummo tekee" :). Netistä löytyy vain jotain tomaattipyre-suikalemönjä-ohjeita. Kaipailen siis aivan perusohjetta: mitä naudanlihaa (sisäpaistia?), miten kauan keitetään jne.
Kiitos!
Kommentit (2)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sillä ei periaatteessa ole väliä.
Ruskistan lihat pannussa voissa/oivariinissa, loppu vaiheessa heitän joukkoon vähän vehnäjauhoja niin että nekin ruskistuvat. Siirrän kattilaan ja pannun huuhteluvesi mukaan, ruskistan vielä sipulia ja nekin mukaan ja taas pannun huuhteluvesi. Mustaa pippuria kokonaisena ja suolaa. Keittelen hiljalleen vähintäin 1-1½h välillä voi joutua lisäämään vettä. Kun lihat on niin mureita että haarukalla saa rikki ovat hyviä. Lisään tilkkasen kermaa ja kiehautan vielä hetken, hyvää tulee ja harvoin teen.