Millaisesta vuohenjuustosta pidät eniten, fetasta, halloumista, chevrestä?
Kommentit (11)
Mutta esim. juustoportin vuohen vuoristo on hyvä "vuohenjuusto"
Vai jostain muusta?
syöt mieluiten?
Mun (aito) halloumijuustoni on kylläkin tehty lampaan-, vuohen- ja lehmänmaidosta.
norjalainen brunost on ihan maistamisen arvoista.
Kasvissyöjänä (mutta en vegaanina) grillaan ulkona grillillä halloumia, kun muut syövät pihviä, chevre-pötykät käyvät leipien ja salaattien kanssa ja feta salaatin... ihan kaiken kanssa. NAM!
Tulee vain mieleen entisaikaiset köksäntunnit, joilla kaikki vierasperäinen ruoka oli VENÄLÄISTÄ. Onneksi nykyään on tarjolla koko maailman maut.
Paitsi toukkia on syö, vaikka kuinka olisi aboriginaalipäivät.
Vähiten pidän siitä vuohenjuustopölkystä, josta leikataan kiekkoja vähän joka ruuan päälle. Tosin, jos siitä leikkaa kuoret pois ja sisuksen vatkaa esim tomaattikeiton "suurukseksi" niin se toimii.
Halloumilla ja fetalla on paikkansa, mutta se ei ole juustotarjotin.
Crottin de Chavignolia esimerkiksi.
muista en pidä. Eniten pidän apetit fetasta ja halloumia tykkään grillata tai paistaa, nams!
feta ole vuohenjuustoa..?