Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Valkosuklaa kakun päällä?

Vierailija
12.07.2011 |

Olen tehnyt tummasta suklaasta usein kakun päällisen mut mitenkähän toimii valkosuklaa siinä hommassa. Onko kukaan tehnyt?

Jääköhän kellertäväks vai oiskohan se hyvän näkönen....

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
12.07.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

sekoittamalla sulatetun suklaan kermavaahtoon. Näin siis saanut kakun päälle valkosuklaan makua.



Jos taas kaipaat valkoista väriä kakun päälle "sileässä muodossa", kokeile vaikka sokarimassaa - mun suosikki. Kai sulatettukin valkosuklaa kakun päällä toimii kuten tummempikin, mutta onhan tuo vähän kellertävää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi yhdeksän kaksi