Tulipa herkullinen dippi/kastike esim. kalalle
1 prk smetanaa
1 dl majoneesia
2-3 valkosipulin kynttä murskattuna
suolaa
Sekoita kaikki keskenään ja anna maustua hetki jääkaapissa.
Kommentit (10)
Lisää hieman sitruunaa, ei liikaa 1-2tl. Samoin valkopippuri antaa oivaa lisämakua, myös mustapippuri.
Ja tilli antaa oivan säväyksen kanssa.
smetana korvaa hapon kastiikkeessa? Milläs etikka sitten korvaantuu? Viililläkö?
Anna mun kaikki kestää =)
Itse en pitäisi noin paksusta ja rasvaisesta kastikkeesta.
tulee kun sekoittaa
kermaviiliä
pari rkl kurkkusalaattia
sitruunapippuria
smetana korvaa hapon kastiikkeessa? Milläs etikka sitten korvaantuu? Viililläkö?
Anna mun kaikki kestää =)
Itse en pitäisi noin paksusta ja rasvaisesta kastikkeesta.
pidän rasvasta.
ap
mun paino onkin 147kg:)
smetana korvaa hapon kastiikkeessa? Milläs etikka sitten korvaantuu? Viililläkö?
Anna mun kaikki kestää =)
Itse en pitäisi noin paksusta ja rasvaisesta kastikkeesta.
pidän rasvasta.
ap
Ja siis ihan oikeasti tämä kastike on hyvä, ilman mitään ylimääräisiä happoja. Kokeilkaa vaikka! Saahan sitä sitruunaa sitten lisättyä jos ei kelpaakaan, kuten meille. ap
smetana korvaa hapon kastiikkeessa? Milläs etikka sitten korvaantuu? Viililläkö?
syövyttäkää vaan te hapon suojät hampaanne etikalla ja sitruunalla jos haluatte
1 prk kermaviiliä
2 keitettyä kananmunaa
punajuurta
maustekurkkua
suolaa
pippuria
Keitetyt munat silputaan pieniksi, samoin punajuuret ja maustekurkut. Mautetaan maun mukaan suolalla ja pippurilla, anna maustua jääkaapissa.
2rkl öljyä, 2tl sokeria, ripaus mustapippuria. Kaikki nuo sekaisin, lisäksi uusi sipuli naattineen ja tuoretta tilliä. Hyvää on!
Lisää hieman sitruunaa, ei liikaa 1-2tl. Samoin valkopippuri antaa oivaa lisämakua, myös mustapippuri.
Ja tilli antaa oivan säväyksen kanssa.