Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Broilerin rintapalojen kypsentäminen.

Vierailija
08.06.2011 |

Minä osaan pilata lähes aina broilerin, pannulla, uunissa tai missä vaan. Aina kovaa, kuivaa. Vaikka kuinka koietan lyhentää sen kypsentämisaikaa, en vaan saa onnistumaan. Antakaa nyt ihmeessä mulle idioottivarmoja ohjeita miten onnistuisin!!

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
08.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

liha on kypsää kun siihen pistettäessä sisältä tuleva neste on kirkasta

Vierailija
2/4 |
08.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

laitat uunipussiin, tai sitten kannelliseen vuokaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
08.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä kääntelen minuutin välein ja tunnustelen vähäsen. Yleensä muutama minuutti per puoli riittää niille ohuille.

Vierailija
4/4 |
08.06.2011 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja hakkaa nuijalla ihan ohuiksi. Voit marinoida jonkun aikaa majoneesin ja sinapin sekoituksessa. Paistat pannulla kunnes kauniin varinen, kaannat ja paistat kullankeltaiseksi. Valmista muutamassa minuutissa eika tule kuivaa.

Jos kanantahteita lammittaa mikrossa niista tulee helposti sitkeita.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: viisi kuusi kuusi