Syödäänkö teillä ulkomaisia kurkkuja ja tomaatteja?
Tai söittekö ennen tuota EHEC:iä? Meillä ei ole syöty, näin kerran dokumentin espanjasta jossa kastelivat kurkkuja jollain jätevedellä.
Kommentit (10)
yleensä kirsikkatomaatteja. Kurkkuja ei juurikaan. Enkä nyt tiedä olivatko espanjasta vai egyptistä vai mistä.
Nyt pyritään ostamaan kaikki kasvikset suomalaisia. Ja ollaan nekin aina pesty ennen syöntiä. EHECiä ei tarvi meidän pelätä.
tuotteen turvallisuudesta olla, ostatte vain luomua.
nyt kun taloudellinen tilanne parantunut, pyritään ostamaan aina kotimaista. Tosin talvisin hinnat niin pilvissä, että espanjalaista on lähtenyt kauppakoriin.
Tämän kurkkuskandaalin jälkeen kyllä ostetaan aina suomalaista. Jos ei ole vara niin jätetään kokonaan ostamatta.
Mä syön ja tarjoan perheelleni kotimaisia vihanneksia niin pitkälle kuin on mahdollista. Kurkku ja tomaatti aina vain kotimaisena, ja mieluiten luomuna kaikki.
Välillä ostan ulkomaisia minitomaatteja, mutta tavalliset tomaatit ovat aina kotimaisia. Ulkomaiset maistuvat niin karvailta, että ne jäävät aina syömättä, joten ihan turhaa niitä on ostaa roskiin heitettäväksi.
"tappajakurkuissa " osa olla myös luomua?
talvella silloin tällöin ulkolaisia kurkkuja/tomaatteja, mutta enää en osta. jääköön talvisin tomaatit ja kurkut sitten vaikka syömättä.
yleensä kirsikkatomaatteja. Kurkkuja ei juurikaan. Enkä nyt tiedä olivatko espanjasta vai egyptistä vai mistä.